שיר השבוע

crazy monkey

New member
../images/Emo79.gifשיר השבוע../images/Emo79.gif

שיר השבוע הוא: Rocket Queen השאלות: בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) המשפט המועדף בשיר: מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: השיר מזכיר לי: המילים כאן _________________________ חובה עלי לומר כי הפינה גנובה מפורום אביב גפן

Cloudy Now

New member
ווווווווווווווווווהוווווווווווווווו

השיר הכי טוב בעולם P: בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) יאפ יאפ יאפ בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) נופ נופ נופ המשפט המועדף בשיר: זה השיר היחיד שאני אוהבת ממש כל מילה. מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? מזמן. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? רגילה. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: - זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: - דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: חחח ממש לא XD דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: טרלהלהלה. השיר מזכיר לי: סקס. אוח, שיר ענקקקקקק.

So like a rose

New member
לגמור(;

בחמשת המועדפים שלי? כן. הראשון. בחמשת הפחות מועדפים שלי? לא. המשפט המועדף בשיר: ה-כ-ל. מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני שנה. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? נואופ. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:כל מי שלא אקסל. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: חס וחסה. אין תחליף. דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:- דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: לא זוכרת. השיר מזכיר לי:את עצמי מעניין למה^^

SomebodyElse

New member
../images/Emo9.gif

השאלות: בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא)
בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא)
המשפט המועדף בשיר: I'm a sexual innuendo in this burn out paradise, if you can turn me on to anything you better turn me on tonight מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? מזמן מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? רגילה, בהופעות אין גניחות זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: מי יכול על אקסל? זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מי יכול על אקסל?
דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: השיר מזכיר לי: סקס, מן הסתם

l u d

New member
...

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) כן בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) לא המשפט המועדף בשיר: No one needs the sorrow No one needs the pain I hate to see you Walking out there Out in the rain מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני שנה בערך מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? כשהם נגנו את זה בטוקיו זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:כמעט כל אחד שהוא לא גאנז. מה לעשות, השיר הזה פשוט לא הולך טוב עם כמעט כל להקה אחרת זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: איירוסמית\מוטלי קרו דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זוכרת דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: כנ"ל השיר מזכיר לי:את הימים הטובים של גאנז באייטיז עם סטיבן
איי פשוט שיר מעולה.

למעלה