שיר השבוע

A t z a

New member
../images/Emo79.gifשיר השבוע../images/Emo80.gif

הפעם עמוק
השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

MikMercury

New member
ברשותכם, רגע של תפילה..

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- נו באמת, המבחר גדול מדי..
דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- קצר וקולע בול. על מה לדעתך השיר מדבר?- הוא די מדבר בעד עצמו, לא?.. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- הליכה ברחוב רועש ומעצבן. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא, אבל הייתי רוצה לשמוע את הבתים שנזרקו לפח. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר- סתם העובדה במימה (שאני הכנסתי), למי שלא קרא. מצטערת על המענה הדבילי..

bleeding guitar

New member
עמוק הלוואי והייתי עמוק../images/Emo168.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- עמוק כמו שאני יומרני דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- קצת קשה לקרוא לזה שיר... אבל סבבה על מה לדעתך השיר מדבר?- נאמממ רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אין כאלו אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- האמת שזה נורא מוזר, אבל שוב כלום. באמת קצר וקולע. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין קליפ ל"שיר" של חצי שדקה בערך
רגש שהשיר מעורר בך- צחוק סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אין

B a m b o o k

New member
עמוווווק

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- חחחח שיר ארוך פשוט.. אני לא מצליחה להחליט איזה שורה הכי טובה
דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- חמוד ביותר! על מה לדעתך השיר מדבר?- הממ רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- בבוקר, במקום להתפלל את התפילה שלי בבצפר אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- כלום
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין
רגש שהשיר מעורר בך- אושר סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אין

למעלה