שיר השבוע

A t z a

New member
../images/Emo79.gifשיר השבוע../images/Emo80.gif

הפעם זה שיר שכולם מכירים,אז שלא תעיזו בכלל לייבש את הפינה הזאת
תגיבו! כולם אומרים השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

bleeding guitar

New member
דנע חזרה ../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- כולם אומרים את צוחקת לי בפנים חופשי תתביישי דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- אחלה שיר גם מילים גם לחן על מה לדעתך השיר מדבר?- בגידות רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אין כזה אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- שום דבר מו-של-ם במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- יש קליפ, קליפ חמוד חוץ מהמקרר לא זוכרת הרבה ממנו חחח רגש שהשיר מעורר בך- חיוך? סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אין

B a m b o o k

New member
צחוקים

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "כולם אומרים את צוחקת לי בפנים ומוסיפים קריצה, אתה יודע על מה אנחנו מדברים" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מ-ע-ו-ל-ה על מה לדעתך השיר מדבר?- מישי שהולכת עם כולם(?)
רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- תמיד
אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא משנה בשירים של שלומי כלום^^ במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אמ עד כמה שזכור לי זה הקליפ עם המקרר והמגנטים נכון? רגש שהשיר מעורר בך- שיעשוע
סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אין

uk14

New member
כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם :p

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "ומוספים קריצה אנחנו בעדך זאת אתה מבין כן" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- אחד השירים הטובים בעשור האחרון על מה לדעתך השיר מדבר?-על איזה בחור ששומע שזאת שאיתו נותנת לכל אחד :O רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-כל רגע כיף לשמוע אותו אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-בטח שלא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-יש קליפ של הופעה חיה שהוא מצוין...קליפ רשמי לא מוכר לי רגש שהשיר מעורר בך-? סיפור אישי שלך שקשור בשיר-לא

romki

New member
עונה ^^

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "כולם אומרים עלייך כל מיני דברים." דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- אחד השירים האהובים עליי, מתה עליו. על מה לדעתך השיר מדבר?- חברה בוגדנית
רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כמעט כל פעם שמתאפשר לי. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא, אני בכלליות אוהבת את השיר כמו שהוא. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- נחמד הקליפ
רגש שהשיר מעורר בך- הרגשה טובה
סיפור אישי שלך שקשור בשיר-אין ..

animal bar

New member
כולם אומרים. ../images/Emo99.gif../images/Emo211.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "כולם אומרים את צוחקת לי בפנים [חופשייי...] תתביישי. " דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- שיר טוב, נורא קליט, ונורא יפה.
על מה לדעתך השיר מדבר?- על חברה או משהו כזה של שלומי כנראה שבגדה בו עם חברים שלו. או על זונה, חח. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כל פעם שיוצא, אני נורא אוהבת אותו. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא נראה לי, חבל לשנות, השיר יפה מאוד כמו שהוא. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- לא, זה סתם שלומי על מקרר, חח. רגש שהשיר מעורר בך- שום רגש.. סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אין.

InFecTeD LOVER

New member
../images/Emo13.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- איפה זה שם אותם? זה לא חברים זה... דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- שיר אדיר :) המשחק של המילים עם המשמעות עם הלחן תמיד מדהים אותי. על מה לדעתך השיר מדבר?- הוא לא משאיר הרבה מקום לדמיון... בכל ברור. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כשיש אווירה מצחיקה... אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- להוריד את הקטע עם דברים גסים. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין לי מושג. רגש שהשיר מעורר בך- רחמים? סיפור אישי שלך שקשור בשיר- .

למעלה