שיר השבוע!

A t z a

New member
../images/Emo79.gifשיר השבוע!../images/Emo80.gif

והפעם.. 90210 "Visions Of Dylan, Kelly & Yaela" השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

bleeding guitar

New member
יאללה ../images/Emo168.gif

למי שצריך לינק השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- יעלה בשפופרת, גונחת משהו על חנוך לוין. דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- אחלה שיר שבעולם על מה לדעתך השיר מדבר?- בוורלי הילס 90210! או פארודיה על
דילן
רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אין כאלו אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- מה נו מי משנה מילים לשירים של שלומי?! במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-
אין קליפ רגש שהשיר מעורר בך- צחוקים סיפור אישי שלך שקשור בשיר- איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חוץ מזה שתדעו שדילן כוסון על
חח הייתי גרופית של בוורלי כן כן

animal bar

New member
יעלה!!! DDD: ../images/Emo211.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "דילן מקיי, ג'יימס דין, ג'סי ג'יימס, ג'וני דפ.. שלומי שבןןןןןןן!!!" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- המילים טובות לדעתי, והלחן גם, יופי ששלומי עושה חידושים לבוב דילן, כי למען האמת, Vision of johana די משעמם. על מה לדעתך השיר מדבר?- על 90210. התכנית. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כל פעם שיוצא. P: אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא מתעסקים עם שלמות.
:p במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין לו. רגש שהשיר מעורר בך- חמד.
סיפור אישי שלך שקשור בשיר- -

ivis

New member
עונה בצורה חלקית ביותר -

סיפור אישי שלך שקשור בשיר- היה לנו מפקד (חמוד, אבל חופר לאללללללללה) בצבא ששם משפחתו היה לוין. אז ''אומר כן כן, לוין לוין''. היא השורה האהובה עלי ומוקדשת לאותו איש יקר (אבל חופר)
.

Black Star

New member
השיר שליייייי!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo44.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- (כל השיר..) "דילן מקיי, ג'יימס דין, ג'סי ג'יימס, ג'וני דפ, שלומי שבבבבבבבןןןןןןןןן" (קטע שגורם לי לעזוב את ההגה אם אני באוטו ולהתחיל לתופף עליו) וגם "..איפשהו שמעתי את כל זה. פעמיים " דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מתה על השיר הזה!!! פשוט גדול גדול גדול על מה לדעתך השיר מדבר?- נו, כמו ששלומי אומר, על המע' יחסים שלו עם "הבחורה הנוירוטית האולטימטיבית" או "התלמידה המעצבנת למשחק" או כמו שהוא הגדיר אותה בהופעה במוצ"ש האחרון - "שיר אהבה לבחורה הכי מעצבנת בעולם". רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- זה שיר מצברוח טוב כזה בשבילי, אז כמעט בכל סיטואציה. אני מניחה שבסקס הוא לא ממש מתאים (אני אתחיל לצעוק "שלומי שבן" באמצע השיר, זה קצת יעליב את הבחור..
) אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא היה מזיק להוסיף עוד בית, אני תמיד מרגישה שהשיר הזה קצר מדי ביחס לכמה שהוא עושה לי טוב על הנשמה. אבל מצד שני זה שיר נפלא אז למה בכלל לגעת בו? במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- לדעתי אין קליפ. אם מישהו יודע אחרת שישים פה לינק ומהר
רגש שהשיר מעורר בך- שמחה גדולה וכיף ענק סיפור אישי שלך שקשור בשיר- ידיד שלי החליט שזה השיר שלי והקדיש לי אותו ומאז זה אכן השיר שלי (קוראים לי יעל
)

B a m b o o k

New member
ג'וני דפ

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- ויעלה, לא עשו אותה אתמול, אבל גם לא הרבה לפני. דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מעולה מעולה מעולה על מה לדעתך השיר מדבר?-על יעלה
רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- תמיד כיף לשמוע שלומי
אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- חס וחליל במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- עד כמה שידוע לי, אין
רגש שהשיר מעורר בך- כיף חיים וגיחוך סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אין משו מיוחד ועוד מעט אני אכתוב סיכום על ההופעה אתמול בבארקה... רק כמה מילים: הוא שר את ערב לזכרי

למעלה