שיר השבוע

A t z a

New member
../images/Emo79.gifשיר השבוע../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

והפעם...
לולה
(ואין אפחד שלא מכיר ת'שיר,אז חובה עליכם להגיב
!)
השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר-
דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-
על מה לדעתך השיר מדבר?-
רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-
אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-
רגש שהשיר מעורר בך-
סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

../images/Emo9.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "אני ריק, את עם הכוס המלאה..." דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- שיר מדהים לדעתי
. על מה לדעתך השיר מדבר?- על לולה
. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- תמיד, תמיד. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא! במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- יש, קליפ מהמם
. רגש שהשיר מעורר בך- בשביל של"י: די
. סיפור אישי שלך שקשור בשיר- ושוב: די
.

שלי פאר

New member
אני עונה

ולא נסעתי בסוף לחופשה אבל קניתי את הדיסק של קרן פלב ונינט טייב (צליל את שומעת, קניתי נינט טייב) אני לא סובלת אותה והתודה שהיא הביאה ליהודה לוי אהבת חיי עלק דוחה ביותר אבל השירים שלה משו משו.. השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- אני סתם בחור שכונה שמאוהב במלכה דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- שיר חמוד על מה לדעתך השיר מדבר?- אובססיההההההההההההההה רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- שאני נזכרת כמה אני מאוהבת... אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- הייתי קוראת לשיר של"י במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- כן ולא אהבתי אותו רגש שהשיר מעורר בך- מתוקקקקקקקקקקקקקקקקק סיפור אישי שלך שקשור בשיר- מתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

אז ככה!!!

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר-"אנשך כל מי שיתקרב,ארחיק כל מי שיתערב,אטרוף אותם כמו זאב." דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-יפים מאוד על מה לדעתך השיר מדבר?-מישהו שאוהב מדי את החברה שלו?! רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-מתי שאפשר אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-יש קליפ ודווקא מאוד אהבתי אותו! (וד"א אומרים "במידה ש..." לא "במידה ו..."-הערת שוליים) רגש שהשיר מעורר בך-עצב קל... סיפור אישי שלך שקשור בשיר-לא שידוע לי על אחד...

RTur

New member
עונה:

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "אנשך כל מי שיתקרב, אטרוף כל מי שיתערב" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מדהים מדהים מדהים על מה לדעתך השיר מדבר?- על אהבה לבחורה שנראית לו כבלתי מושגת כי היא "לא לרמה שלו" רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- תמיד אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- כן רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

RTur

New member
אוי רגע יש לי סיפור..

הפעם הראשונה ששמעתי את השיר היה בהופעה של דודו די מזמן.. הרבה לפני שהדיסק יצא.. הוא ביצע את השיר מיד אחרי "אני שר" ואז כששמעתי את לולה והיה את המשפט "אני סתם בחור שכונה שמאוהב במלכה" חשבתי שזה עוד שיר מאותו דיסק של "אני שר".. חחחח

למעלה