שיר השנה שלכם

../images/Emo79.gifשיר השנה שלכם../images/Emo79.gif

במקום סתם המלצות שירים-כמעט שכחנו החג הזה שכל אחד יספר על השירים שעשו לו את השנה,ואם אפשר שיר אחד, יחיד ומיוחד שממש היה שיר השנה שלכם
אם בא לכם תוסיפו כמו במצעדים זמר (בינתיים לירון די בהתחלה מבחינת שירים שלו, אז זה בסדר שזה לא יהיה הוא
) ,זמרת,הרכב, ופריצת השנה. שיר השנה שלי - "לשם" של מירי מסיקה
והיא גם הזמרת ופריצת השנה שלי.

Inbar789

New member
כלכך מירי מסיקה../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

בדיוק כמוך וכמו בגלגלצ!

אני אהבתי

את גלעד שגב בשיר "מותק שלי" , עברי לידר היה ענק השנה וגם מירי מסיקה

liatli9

New member
אמילע אמורים לבחור שיר ישראלי

אבל נוותר לך כי אני מחמטה

NeTa MuFlEtA

New member
אממ .. ../images/Emo79.gif

הפריצה שלי
זה כמו מעליי כמובן שמירי מסיקה, זמרת ענקית ויש לה אחלה שירים
זמרת השנה
זאת שירי מיימון. אולי בגלל שיותר אהבתי תסיגנון שירים שלה אין שמעו כל שיר פשוט נטחן אצלי בלי הפסקה. מתה עליה .
אממ זמר השנה
זה עיברי לידר אני חושבת שהיתה לו אחלה שנה. וגם עוד זמר שדי אהבתי הוא קאשי, שהוא עוד הולך לפרוץץץ הרכב השנה שלי
שהוא לא ההרכב רק של השנה, זה היהודים . וכל מילה נוספת מיותרת.
הרשו לי לציין גם את מטרופולין שכל שיר שלהם, זה נדיר. אממ שיר השנה.. קשה לי להחליט היו כל כך הרבה שירים
אני חושבת שבעיקרון השירים שיותר אהבתי השנה הם "תגידי לו"/אוהד חיטמן [והמבין יבין למה דווקא שיר זה
] וגם "אהבה קטנה" ואמ "לישון בלי לחלום" "לא אומרת כלום" של מטורפולין. "אלוהים"/מוקי "בואי ניקח דברים"/קאשי. זהו חחח וואלה מי שקרא הכל יצא תותח רציני :O

אוקי אז שלי../images/Emo13.gif

שיר השנה שלי הוא רוצה אל החופש של דיימנדז
היה צפוי אה?חח ולשם של מירי מסיקה=] הפריצה שלי היא גם מירי מסיקה=] זמרת השנה שלי זאת שירי מימון המדהימה שבאמת כל שיר שלה מיוחד במינו והדיסק באמת יפה! זמר השנה שלי זה אממ עברי לידר:] הרכב השנה שלי הן דיימנדז מן הסתם
ומטרופולין הרכב של להיטים לדעתי!! זהו

NeTa MuFlEtA

New member
אההה

פחח חשבתי לרגע שאת מתכוונת שיש להם רק כמה להיטים שבאים והולכים או משו כזה חחחחחח עזבי . המצב קשה.

liatli9

New member
שלי../images/Emo9.gif

וואיי אמ זה קשה... זמר השנה- כמובן שעברי!!
זמרת- אין, הן לא מעניינות
הרכב- היהודים!! לא רק השנה, תמיד! פריצת השנה- אמ..אמ...לידעת נו אין ממש אנשים מעניינים חוץ מלירון
בלע זהו.

Alin15

New member
שלי../images/Emo13.gif

זמר השנה עברי לידר !
הוא פשוט כל כך טובב...
וזהו..נראה לי...:\ חח

nitsan4u

New member
גם אני אוהבת את עברי לידר!../images/Emo9.gif

אבל זמר השנה שלי הוא אוהד חיטמן המדהים!
וכמובן כשלירון יוציא את הדיסק הוא יהייה זמר ה- שנה!

nitsan4u

New member
המשך..../images/Emo3.gif

זמרת השנה שלי היא.. טוב אין כל כך הרבה טובות אז מירי מסיקה כמובן...
והרכב השנה שלי הוא "הפרוייקט של עידן רייכל".. ושיר השנה שלי הוא.. טוב יש הרבה... "תגידי לו" של אוהד חיטמן..
"נובמבר"- מירי מסיקה וגם "אמצע הלילה בכפר" וזהו.. אם הייתם מבקשים באנגלית הייתי אומרת לכם הרבה יותר שירים..

למעלה