שיר ליום-All I've got to do

Another Girl

New member
../images/Emo79.gifשיר ליום-All I've got to do../images/Emo79.gif

כותב עיקרי: ג'ון. ראה אור ב-With The Beatles ב-22 בנובמבר, 1963 (UK). Meet The Beatles ב-20 בינואר, 1964. (US).
הוקלט ב-11 בספטמבר (
,אגב שמתי לב שהמון שירים שלהם יצאו והוקלטו בתאריך המקולל הזה) 1963. הטייק הנבחר: 5. אורך השיר: 1:58 דקות.
השיר מבוסס על הסגנון של הזמר סמוקי רובינסון,אותו ג'ון העריץ בימי נערותו.
ג'ון הגדיר את השיר כ-"one of my biggies".
המילים... שיר חביב, אבל יש הרבה חביבים ממנו. הוא יקבל 4.

John LennonS

New member
זה שיר מאוד מיוחד מבחינתי...

אני זוכר שכשהייתי קטן, בן 6 בערך, הייתי שומע את השיר בזמן שההורים שלי ואני היינו נוסעים לבקר את סבא וסבתא שלי... ואני זוכר שזה השיר הראשון שהצלחתי לתרגם שורה ממנו בעצמי חוץ מזה שלדעתי זה שיר אדיר, זה שיר שמשום מה לא תפס מעולם, והרבה מאוד אנשים לא מכירים אותו בכלל... כאות הזדהות, אני חושב שכולם צריכים לשמוע אותו היום אחרי שהם קוראים את ההודעה הזו, ולהבין למה השיר הזה כל כך טוב

The Mad Hatter

New member
5

בתחילת שלבי התמכרותי האיטית לwith the beatles נהגתי לדלג עליו כי ההתחלה לא מצאה חן בעיני (ובגלל חחוסר-הסבלנות הזו שלי איבדתי הרבה שירים טובים שיצא לי לגלות אותם מאוחר מידי. ראוי לציון i'm a loser שאני עדיין בושה ונכלמת על כך שתקופה ארוכה לא ממש אהבתי אותו. אבל, בכל מקרה, לענייננו-) אבל אחרי זמן מה התחלתי לשמוע אותו ולחבב אותו לאט לאט עד שנהיה אחד החביבים עלי באלבום. שיר חמוד מאד ואני מאד מאד אוהבת אותו. וזהו. P:

4

התלבטתי קשות בנוגע לציון של השיר הזה...אולי מגיע לו אחד קצת יותר נמוך בתור שיר פופ חמוד, אבל בכל זאת אני אוהב אותו :)

למעלה