שיר ליום - All You Need Is Love

The Walrus

New member
../images/Emo79.gifשיר ליום - All You Need Is Love

החלטתי לקחת על עצמי לעשות שיר ליום... ALL YOU NEED IS LOVE זה מה שאני יודע עליו:
יצא כסינגל יחד עם BABE, YOU'RE A RICH MAN
הגיע למקום ראשון ונכנס ל-ONE
חלק מהאלבום MAGICAL MYSTERY TOUR, לא מופיע בסרט
מופיע בסרט YELLOW SUBMARINE
מופיע בפסקול הסרט YELLOW SUBMARINE
נכתב בידי ג'ון
הפך למוטו של אנשים רבים
בסוף השיר יש הזכרה לשני שירי ביטלס ישנים, YESTERDAY וSHE LOVES YOU
לפי PAUL IS DEAD, זה למעשה "YES HE'S DEAD" ו"WE LOVED YOU"... בחיי יש אנשים שלא יודעים להקשיב...
פתח את השידור בלווין זה כל מה שאני יודע, אבל בבקשה בתיה וכל השאר תוסיפו עוד, כי עשיתי את זה מהתחלה כדי לדעת עוד על השיר

The Walrus

New member
אה, כן... הדירוג

הדירוג שלי הוא 4.6... שיר מאוד מאוד יפה, קליל ופשוט... בדרך כלל פול הוא זה שיש לו להיטים פשוטים כמו "HELLO GOODBYE" ו"GET BACK"... לג'ון בדרך כלל יש שירים כמו "STRAWBERRY FIELDS" "LUCY IN THE SKY WITH DIAMONDS" "A DAY IN THE LIFE" והשאר...

Another Girl

New member
אויש....../images/Emo4.gif

עוד שנייה תגיע לפורום הודעה עם Hey Jude כשיר ליום. טוב נו,זה המזל שלי. או שלא עושים כלום,או שלוקחים יוזמה דווקא כשאני עובדת קשה...
בכל מקרה זה שיר מאוס משהו בעיניי.4.2.

The Walrus

New member
חשבתי על זה...

לא, ברצינות, אני ממש חייב מידע על השיר הזה... ואני לא מבין איך עוד לא עשו את HEY JUDE!!! או את LET IT BE וYESTERDAY... אפילו שהם נמאסו גם עלי (חוץ מHEY JUDE), אחרי הכל, זה הלהיטים הכי גדולים של הביטלס, ואיך אפשר בלעדיהם? מגיע להם כבוד, בדיוק כמו לALL YOU NEED IS LOVE...

Another Girl

New member
כמו שאמרתי בתחילת הפרוייקט

וגם בהמשך. אין שום טעם שנעשה את כל השירים ה"גדולים" והידועים יותר בהתחלה. ככה תהיה תחושה של מיצוי מוקדם מדי ואנשים יאבדו אולי עניין בפרוייקט. השירים נבחרים באופן אקראי כדי שכולם יקבלו יחס ושיהיה מעניין לכולם. היום נעשה "שיר ליום" על Hey Jude, מובטח כי גם תורם של שאר השירים שציינת יגיע. אף אחד לא יוזנח.

nowhere woman

New member
...

רוב האנשים שאני מכירה(ומכירים את השיר) מתייחסים לשיר הזה כקיטצ'י ומאוס. לדעתי השיר הזה הוא מקסים, ואחרי שראיתי את הקטע באנתולוגיה- הוקסמתי עוד יותר. אני מאוד אוהבת אותו, הציון שאני נותנת לו הוא: 5!

דקלה9

New member
4- ופרטים נוספים

זה שיר שמח ומעודד. אני מחבבת אותו מאוד, על אף "לעיסותו"... בכל אופן- הוא יצג את בריטניה בשידור הלווין הטרנס-אטלנטי הראשון, ב-25.6.67 ושודר למיליוני אנשים בשידור חי. ופרט נחמד נוסף- החולצה שפול לובש בשיר צוירה במו ידיו. תשפטו בעצמכם

Another Girl

New member
עוד פרטים טכניים,אבקש להפיד על זה

את כולם תוכלו למצוא בדף של סטיב.וכמובן בשאר האתרים שציינתי לפני כמה ימים.
ראה אור ב-All You Need Is Love/Baby You're A Rich Man(סינגל) ב-7 (UK EP) וב-17 (US EP) ביולי,1967. Magical Mystery Tour ב-27 בנובמבר,1967.(US) Yellow Submarine ב-13 (US) וב-17 (UK) בינואר,1969. (US) 1967-1970 Yellow Submarine (1999 Reissue( The Beatles 1
הוקלט בתאריכים: 14,19 23-26 ביוני,1967. הטייק הנבחר: 58 (!) אורך השיר: 3:57 דקות.

מתחרז עם מרגש...

5. שיר מושלם. ודרך אגב אם תשימו לב טוב, תשמעו בין היתר את הלעיסות-מסטיק של ג'ון...

100police

New member
שיר ממש טוב...

כששמעתי את השורות הראשונות שהם כל הזמן אומרים love זה נראה כמו סתם שיר טיפשי, אבל ככשומעים אותו סך הכל... זה שיר מדהים, אבל הוא לא מגיע לגדולה הנצחית. כן כן, אני אתן לו... 4.9.

The Walrus

New member
עוד פרטי PAUL IS DEAD...

לפי השמועה, המשפט "There's nothing you can do but you can learn how to be you in time, it's easy", שאומר "אין כלום שאתה יכול לעשות, אבל אתה יכול ללמוד איך להיות עצמך, זה קל" זה מה שג'ון אומר לוויליאם ידידנו, שעליו ללמוד להיות עצמו=פול...

גרמה

New member
4

כבר טחון..אבל בבסיסו יש את אחד השירים המפורסמים של הביטלס שהמסר שלו עבר נפלא. הקסם שלו פג עבורי במשך השנים.

למעלה