שיר ליום-Don't Bother Me

Another Girl

New member
../images/Emo79.gifשיר ליום-Don't Bother Me../images/Emo79.gif

ראה אור באלבום With The Beatles ב-22 בנובמבר 1963(UK) וב-Meet The Beatles ב-20 בינואר 1964. (US)
הוקלט ב-11 וב-12 בספטמבר,1963.הטייק הנבחר: 15. אורך השיר:2:24 דקות.
שיר זה היה הראשון שגם הושר וגם נכתב ע"י ג'ורג' באלבומי הביטלס.
השיר נכתב כשג'ורג' היה חולה ומאושפז בבית החולים "בורנמאונט", שם התעקש על פרטיות ושלא יפריעו לו...
ב-1989 הוצעה למכירה ע"י סות'ביס קלטת בה ג'ורג' מלחין את השיר,אך לא נמצא לה קונה.ניתן לשמוע את ההקלטה בדיסק "The Garage Tapes".
מילים,חשוב לא פחות... למישהו יש משהו להוסיף? אני מאוד אוהבת את השיר,הוא חזק ובתור סיפתח-מוצלח מאוד
4.5...

The Mad Hatter

New member
3

למרות חיבתי לwith the beatles (למרות שיש אנשים שלא מסכימים איתי *אהמ אהמ* :)), את השיר הזה אני פחות אוהבת. אמנם לא ברמה שבה אני לא יכולה לסבול אותו או משהו. בסך הכל שיר לא-מזיק, אבל אני לא מתלהבת במיוחד.

John LennonS

New member
אחד השירים הטובים ביותר של הביטלס..

לטעמי... אני לא כל כך אוהב שאתם מדרגים את השיר אבל לדעתי הוא ברמה הגבוהה ביותר מבין שירי הרוק-פופ של אותה תקופה

LadyG

New member
ועוד קצת טריוויה

ג'ורג' כתב את השיר כתגובה למבקרי המוסיקה, שטענו שהוא אינו יוצר חשוב בלהקה. לגבי בית החולים, אני דווקא מכירה סיפור על חדר במלון בצפון מזרח אנגליה בזמן שג'ורג' היה חולה בשפעת...אבל מה זה בעצם חשוב. את שירי הביטלס אני לא מדרגת, הם מבחינתי אוסף עצום של פרטים היוצר את השלם.

למעלה