שיר ליום- I need you

Another Girl

New member
../images/Emo79.gifשיר ליום- I need you../images/Emo79.gif

ראה אור באלבום Help! ב-6 באוגוסט 1965 (UK). וב-Help! ב-13 באוגוסט 1965 (US).
הוקלט בתאריכים: ה-15 וה-16 לפברואר 1965.הטייק שנבחר:5. אורך השיר: 2:28 דקות.
כהרבה שירים אחרים של הריסון, גם שיר זה נכתב עבור חברתו דאז, פטי בויד.
ברוב הביוגרפיות נאמר שהשיר נכתב בעת צילומי הסרט Help! באיי הבהאמה,אבל כנראה שהוא נכתב הרבה לפני כן, כבר בימי A hard day's night.
בשיר נעשה שימוש לראשונה בהסטוריית הביטלס בטכנולוגית ה-Wah Wah pedal בגיטרה. עוד פרטים עליה אפשר לקרוא כאן.
השיר, כנראה, לא היה בעל חשיבות גדולה מדי בשביל הריסון, שכן אפילו לא הוזכר באוטוביוגרפיה שלו משנת 1980 "I me mine".
מילות השיר... כמו כל השירים המוקדמים של הריסון, גם זה חביב מאוד בעיניי, למרות שאח"כ הוא הוכיח שהוא יכול יותר.
הייתי מדרגת אותו כ-3.5. אתם?

Silly LoveSong

New member
5!

שיר אהבה חביב ביותר עם מנגינה מדהימה ומילים מתוקות ומרגשות - כמו רוב השירים של ג'ורג'...

רעיון *שיגעון*!

בתיה- הנה מחשבה יוזמתית! אולי כדאי בסוף, לעשות סיכום של איזה שיר קיבל את התוצאות הכי גבוהות ולהכריז עליו כמנצח בתחרות "השיר האהוב ביותר בפורום"! מה אתם אומרים?...

Another Girl

New member
קראת את מחשבותיי ../images/Emo8.gif ../images/Emo45.gif

טוב, אז אולי זה ימריץ אנשים כאן להתחיל לדרג...(עדיין אפשר לחזור אחורה ולדרג את השירים הקודמים,כמובן)

אחחח ג'ורג'י ג'ורג'י :)

4 ולו רק מכיוון שיש לג'ורג' המון שירים טובים אחרים שלהם אני אשמור את ה-5יות :)

3!

שיר חביב בהחלט. (הביצוע של תום פטי לשיר הזה, בקונצרט לזכר האריסון משובח ביותר!)

nowhere woman

New member
3... אמנם שיר לא רע אבל

הוא אינו מיוחד ובהחלט, ג'ורג' יכול יותר...

Miss CB

New member
אהההההה 4

קשה לי לתת פחות כי 3.5? מגיע לשיר הזה יותר. שיר חמוד מאוד, ליריקה פשוטה אבל בהחלט מעבירה תחושות מסוימות, והמוסיקה ממש על הכיפאק, אני אוהבת במויחד את הC PART - oh when you told me, you don't want my lovin' anymore that's when it hurt me... וכו'.

למעלה