שיר ליום-I'm a loser

Another Girl

New member
../images/Emo79.gif שיר ליום-I'm a loser ../images/Emo79.gif

ראה אור באלבומים: "Beatles for sale" ב-4 לדצמבר 64(UK). "Beatles 65" ב-15 בדצמבר 64(US). "Beatles for sale"(סינגל)- ה-6 באפריל 1965 (UK). "Live at the BBC"-6 בדצמבר 1994.
הוקלט ב-14 באוגוסט 1964, ב-17 לנובמבר 1964(BBC) וב-26 ליוני 1965(BBC).הטייק הנבחר: 8. אורך השיר: 2:31 דקות.
ההשראה לשיר, אומרים, הגיעה משירו של בוב דילן "Freewheelin".
באורח פלא, פגשה הלהקה בדילן לראשונה שבועיים לאחר מכן.
מילות השיר... כיוון שלא מצאתי יותר מדי פרטים על השיר, הוסיפו מה שידוע לכם עליו...

דקלה9

New member
2 ../images/Emo128.gif

אני לא מחבבת את השיר הזה במיוחד... הוא די מבאס.

מאור 87

New member
../images/Emo127.gif5 - השיר האהוב עליי.. ../images/Emo13.gif

זה שיר הביטלס האהוב עליי..
לא מסובך מדי, ופשוט סוחף.. אגב, הקאבר של מריאן פיית'פול לשיר הזה פשוט מדהים!! יש שם סימפול של איזה קטע ג'אז מפורסם שאני פשוט לא יודע איך הוא נקרא..

The Mad Hatter

New member
3

אולי הייתי נותנת לו יותר/פחות, אבל עבר הרבה מאד זמן מאז ששמעתי אותו בפעם האחרונה ולכן אין לי יותר מידי להוסיף. P:

מאור 87

New member
../images/Emo79.gif עוד פיסת טריויה על השיר..

ג'ון כתב את השיר אחרי שמבקר מוזיקה של הדיילי מייל, בשם קנת' אלסופ, אמר שנדמה שכל השירים של הביטלס עוסקים ב-"היא אוהבת אותו", "הוא אוהב אותה", "הם אוהבים אותה", ו-"אני אוהב אותה". הוא הציע שהביטלס יכתבו שיר אישי יותר, לשם שינוי. ג'ון שנעקץ קלות מהביקורת הזו, החליט לכתוב את "I'm a loser". מאוחר יותר יגיד ג'ון: "Part of me suspects i'm a loser, and part of me thinks i'm God almighty"..

למעלה