שיר ליום-It Won't Be Long

Another Girl

New member
../images/Emo79.gif שיר ליום-It Won't Be Long ../images/Emo79.gif

כותב עיקרי: ג'ון.
ראה אור ב-With The Beatles ב-22 בנובמבר,1963. (UK). ב-Meet The Beatles ב-20 בינואר 1964. (US)
הוקלט ב-30 ביולי,1963. הטייק הנבחר: 17 ו-21. אורך השיר: 2:08 דקות.
השיר נכתב בביתו של ג'ון שבווייברידג'.
הוא כתב את השיר,אך למעשה...פשוט תיעב אותו. הסיבה היא שהשיר נכתב בעצם כמין המשך ל-She love you (ההוכחה היא שהוא הוסיף בשיר זה את הקטע Yeah yeah yeah כמו באחרון,על מנת ליצור איזשהו דפוס מסחרי) אך מאוחר יותר אמר שהנ"ל "Never Really Made It".
למרות שהדיעה הרווחת היא שהשיר עוסק בבחור הממתין לאהבתו שתהיה שלו,יש רבים (כולל חברתו לשעבר,תלמה מקגו) הסבורים כי זה בעצם עוסק בפירוד של ג'ון מאמו ומאביו.
בדקה ה-1:08 ניתן לשמוע צליל של טעות בעריכה,לאחר שהנגינה בגיטרה של ג'ון פשוט נחתכה באמצע לטובת שילוב של טייק אחר...
המילים. לא רוצה להסכים עם ג'ון-אני ממש לא מתעבת את השיר,למרות שהוא לא יהיה בטופ 10 שלי. 4.3.

אגב

קראתי איפשהו שהלחן של זה הוא בעצם גירסא של הלחן של Anytime At All אבל אולי אני מתבלבל עם שיר אחר :)

3

אכן, הזכיר לי את She loves you. שיר... הממ, אפשר לומר שהוא קצבי. לא הרבה יותר מזה

Speed King

New member
4.5 שיר מאוד יפה

she loves you יותר יפה, והוא גם יותר קצבי אבל השיר הזה גם מאוד נחמד
אם אתם תוהים לעצמכם מי זה האיש המתורלל הזה שמעז להתפרץ ככה לפורום תראו את החתימה (אם מישהו זוכר אותי בכלל...)

שיר לנוני אופייני

אחלה שיר, בעיקר ההרמוניות הקוליות בקטע המעבר ("since you've left me...") ומשחק המילים האופייני ללנון Be Long - Belong.תענוג, ללקק ת'אוזניים.

100police

New member
לדניאל...

הציונים פה הם עד 5. אבל אתה יכול לתת מסולם של 1 עד 10...

גרמה

New member
4.4

שיר נחמד. לא פאר היצירה, אבל כרגיל כיף לשמוע ולהצטרף.

למעלה