שיר ליום-Mean Mr. Mustard

Another Girl

New member
../images/Emo79.gifשיר ליום-Mean Mr. Mustard../images/Emo79.gif

ראה אור באלבום Abbey Road ב-26 בספטמבר (UK) וה-1 באוקטובר (UK), שנת 1969. ב-Anthology 3(CD) ב-28 באוקטובר 1996.
הוקלט ב-24,25 ו-29 ביולי 1969. הטייק הנבחר:35(!) אורך השיר:1:06 דקות.
הוקלט ברצף יחד עם "Sun king" הבא לפניו באלבום.
נכתב בהודו דווקא.
השיר נכתב, תאמינו או לא, אחרי שג'ון קרא כתבה בעיתון על זקן קמצן ומרושע שהחביא 5 פאונדים ב...ישבנו.
כמו כן אומרים שהייתה לו השראה מזקנה הומלסית שישנה בפארק כשחפציה צמודים אליה באריזות פלסטיק.
שם אחותו של הזקן האמיתי היה שירלי, אך בשיר הוא שונה ל"פאם" כדי לחבר בין השיר הזה לבא אחריו-"Polethene Pam".
המילים
כשזה נוגע לשיר מסוג זה לא נראה לי שאפשר להתייחס לקצב או אם זה "שיר יפה",אלא בעיקר למילים,ה"קטע" שלו והדרך בה הוא משתלב עם שאר הקטעים. בתור שיר בפני עצמו הוא לא יקבל יותר מ-3.5, אבל יחד עם השאר- הרבה יותר...

נפלא!

כמה גאוני: "ישן בפארק, מתגלח בחושך..." 4.5! בעיקר בגלל שהוא חלק ממחרוזת מופלאה...

ביטלמן

New member
3 אד הקטעים הפחות האהובים עליי

באלבום אבל מתחבר יפה עם שאר הקטעים

The Mad Hatter

New member
4

ובציון הזה אני מתייחסת אליו כחלק משאר האלבום-אבי רואד, כי אי אפשר אחרת, אבל גם כאשר הוא עומד בפני עצמו, הוא שיר די נחמד. אני אוהבת את שינויי המקצבים. זה מה שתפס אותי בwe can work it out כשהייתי רק טירונית, וגם כששמעתי את השיר הזה בפעם הראשונה חיבבתי את השינויים האלה. והמילים שעשעו אותי, כמובן (אבל לא כמו מקסוול).

למעלה