שיר ליום- Oh! Darling

Another Girl

New member
../images/Emo79.gifשיר ליום- Oh! Darling ../images/Emo79.gif

כותב עיקרי: פול.
ראה אור ב-Abbey Road ב-26 בספטמבר (UK) וב-1 באוקטובר (US), שנת 1969. Anthology 3 ב-29 באוקטובר, 1996.
הוקלט בתאריכים הבאים: 27 בינואר,20 ו-26 באפריל,17,18,22 ו-23 ביולי,8 ו-11 באוגוסט. הטייק הנבחר: 26. אורך השיר: 3:24 דקות.
פול רצה שבעת ביצוע השיר,הקול שלו יישמע מחוספס וצרוד משהו,"as though I'd been performing it on stage all week." ולכן,למעשה,הוא עשה בדיוק כך: במהלך כל השבוע שלפני כן הוא שר את השיר שוב ושוב ושוב,בין היתר גם באמבטיה,עד שהקול שלו היה מוכן. מיותר לציין שלאחר מכן סבל מצרידות איומה...
ההשראה לשיר באה מהסגנון של ג'קי ווילסון.
המילים... כיוון שאין עוד פרטי טריוויה (במקרה הזה זה לא ממש משנה) אציין שמדובר בשיר מטריף וסוחף. 5,בלי שום ספק.

The Mad Hatter

New member
5

הצרחות יפות. *_* קראתי באתר טריוויה אחד שג'ון רצה לשיר את זה כי, לטענתו, זה יותר בסגנון שלו, אבל פול התעקש לשיר את זה. לא יודעת מה האמינות של זה, אבל ככה זה הופיע באתר, אז קבלו את זה כמו שזה. P:

nowhere woman

New member
זה באמת יכל להשתלב נפלא

עם קולו של ג'ון... אבל גם עם הקול של פול השיר הזה נהדר!

mati88

New member
4.5...

לא 5 מבחינתי אבל יותר מארבע... שיר טוב, בהחלט.

דקלה9

New member
שיר מעולה-5

אני שמעתי שהוא צרח באולפן, לפני השירה, כדי להשמע צרוד.

RealBlackShadow

New member
5

השיר הזה השפיע לא מעט על הרוק היותר מאוחר. אגב, ממה שאני יודע, פול התאמן במשך שבוע שלם כדי לבצע את השיר כמו שהוא רצה. בכלל, פול ניסה להקליט את השיר עוד בתקופת האלבום הלבן, אבל אז הוא לא יצא מרוצה מהעניינים.

4.3!

שיר טוב, אבל לא יודעת, אני חשה שהוא קצת "תקוע" בתוך אבבי רואד... כאילו התאים לו יותר להשתלב באלבום אחר.

Anna Karenina

New member
4.5 -שיר מדהיייים...

אבל שמעתי גם טובים ממנו. משהו בשיר לא בדיוק מסתדר לי..למרות שאין לזלזל באיכויות שלו עצמו.

למעלה