שיר ליום-Run For Your Life

Another Girl

New member
../images/Emo79.gifשיר ליום-Run For Your Life../images/Emo79.gif

היום עדיין אני יכולה,מחר מישהו כנראה יצטרך לעשות במקומי.
כותב עיקרי: ג'ון.
ראה אור בRubber Soul ב-3 (UK) וב-6 (US) בדצמבר,1965.
הוקלט ב-12 באוקטובר 1965. הטייק הנבחר: 5. אורך השיר: 2:17 דקות.
למרות שג'ון כתב אותו,הוא שנא אותו. למעשה,הוא הגדיר אותו כשיר הגרוע ביותר שלו,יחד עם It's only love. ג'ורג' לעומת זאת דווקא אהב אותו.
השורה "I'd rather see you dead, little girl than to be with another man" נלקחה משיר ישן של אלביס פרסלי בשם "Baby, Let's Play House". כיוון שהשיר לא היה ידוע יחסית באותה תקופה,ה"גניבה" האמנותית עברה חלק,יחסית.
המילים. בהתעלם מהעובדה שלשיר יש מילים מפחידות ממש, שכלל לא מרמזות על רצח עתידי במשפחה,השיר הוא אחד מהאהובים עליי(לא יודעת למה לא על ג'ון...) והוא מקבל 4.8.

4.5

למרות המילים השערורייתיות, שהן לדעתי הסיבה שג'ון לא אהב את השיר הזה כל כך (קראתי את זה איפשהו נדמה לי), אני באמת אוהב את השיר הזה. לחן מקפיץ וחמוד :)

The Mad Hatter

New member
3.5

בגדול, השיר לא משהו יחסית, אבל יש לו מילים משעשעות (אם כי קצת מרתיעות). ואני דווקא די מחבבת את it's only love, למרות שהביצוע שלו לא משהו.

oreng25

New member
שיר "מוחבא" וטוב שכך - 2.5

ולא בגלל הלחן הקליט והפופי אשר אפשר לזמזמו שעות - בגלל זה הוא בכל זאת מקבל 2.5 ול 0 עגול בגלל המילים האיומות. קשה לי להאמין שאנשים זמזמו את המילים של זה מבלי לתהות עד כמה הוא נורא. ולמי שלא מכיר, אני יחסית חדש בפורום הממש נחמד הזה. חובב ביטלס מושבע, שאף פעם לא יימאס לו לשמוע את החבר'ה (ואני כבר בן 25, אז שמעתי אותם כבר די הרבה...). ולרוב אני לא כזה כבד כמו ההתייחסות שלי לשיר הזה...

nowhere woman

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

מי הביטל המועדף עליך? ובקשר לשיר- אני פשוט אוהבת אותו. יש לו קצב משגע, והקול של ג'ון פשוט מקסים... אני נהנית לשמוע ולזמזם את השיר הזה:) מקווה שתהנה פה, נעמה.

oreng25

New member
המועדף - פול

וזאת מבלי לקפח את האחרים. אני חושב בעיקר בגלל שנוטים להשמיץ אותו על האובלדי אובלדה - יות שלו, שאף אני לא שרוף על הקטע הזה אצלו, ולהאדיר את ג'ון כאילו לא היה לידו מישהו שנתן מסגרת ומלודיות מדהימות אשר איזנו את הגאונות המטורפת של ג'ון.

הממ....הן קצת ביטוי לקנאות מוגזמת

"אני מעדיף לראות אותך מתה מאשר עם גבר אחר?" "עדיף שתברחי על חייך אם תוכלי ילדה קטנה מאשר שתהיי עם גבר אחר?" קצת מוגזם :)

גרמה

New member
5

אני ממש אוהב את השיר הזה... עזבו אתכם ממילים..איזה מנגינה! עדיין בסגנון הישן שלהם..אבל כל כך טוב.. שיר מעולה.

למעלה