שיר ליום-Savoy Truffle |סדגש|

Another Girl

New member
../images/Emo79.gif שיר ליום-Savoy Truffle |סדגש|

כותב עיקרי: ג'ורג'.
ראה אור ב-The Beatles(האלבום הלבן) ב-22 (UK) וב-25 (US) בנובמבר,1968.
הוקלט בתאריכים: 3,5,11 ו-14 באוקטובר,1968. הטייק הנבחר: 1. אורך השיר: 2:54 דקות.
השיר נכתב בביתו של אריק קלפטון. השיר למעשה נכתב על חיבתו המופרזת של הנ"ל לממתקים...
השיר היה למעשה האחרון שהוקלט ב"אלבום הלבן" וג'ון, שנהג כך לעיתים די תכופות בזמן ההקלטות של הנ"ל בהקלטות של ג'ורג'-לא טרח אפילו להגיע.
ניתן לשמוע עקיצה מצדו של ג'ורג' את פול. הוא שר לו: We All know Ob-La-Di Ob-La-Da/But Can You Show Me Where You Are?
השורה "You are what you eat" הייתה כותרת של סרט (של אלן פרייזר ובארט פיינסטין) שראה זמן קצר לפני כתיבת השיר.
דרק טיילור תרם כמה שורות לשיר. זה השיר השני שהוא תורם לו באלבום; השני הוא Happiness Is A Warm Gun.
כל הממתקים המוזכרים בשיר: Savoy Truffle, Creme Tangerine, Montelimart, Ginger Sling Coffe Desert- כולם נמצאים בקופסת שוקולדים של Macintosh's Good News(שפשטה רגל מאז...) לעומת זאת Cherry Cream ו-Cocnute Fudge פשוט הומצאו כדי לשלבם בשיר...
המילים. שיר משגע. לא שגרתי הן במילים והן בלחן,אבל זה כל הקסם. 4.7.

5!!!!

שיר נפלא! בזכותו הייתי מפנה את ג'ון ממיטתי לכמה דקות, על מנת שלג'ורג' יהיה בה מקום בכדי- *לעשות לי ילד!!!*

דקלה9

New member
5!

אני מתה על השיר הזה... וכמובן שאני מסכימה עם סין- תראו איזה ילד יפה ג'ורג' עשה...

nowhere woman

New member
דהאני../images/Emo99.gif

בחוברת המצורפת לדיוידי של הקונצרט לזכר ג'ורג', יש תמונה שלו שאני, אחותי ואמא שלי ממש חשבנו בהתחלה שהוא ג'ורג'! [אני מתכוונת לתמונה המקסימה שלו עם אריק קלפטון, כשהם יושבים יחד והחמודי מחייך.] כמובן שג'ורג' יותר חינני ומיוחד אבל דהאני כ"כ מזכיר אותו..

דיתוּש

New member
למה למה...

פתחי את התמונה למעלה, עכשיו שימי לב טוב טוב לשתי העיניים... הממ אולי הוא לא פוזל, שתי האישונים באמצע... אבל כאילו עין ימין (מהצד שלך) יותר עצומה או משהו דומה.

דקלה9

New member
ובהופעה עצמה...

יש לו אפילו את המחוות של ג'ורג' על הבמה... רק שג'ורג' יותר יפה.

Miss CB

New member
5...

גם ג'ורג', גם אחלה שיר, גם שוקולד.. איך אפשר אחרת

גרמה

New member
4.8

שיר מגניב..מים פאנקי גרובי שכזה אני אוהב פה באופן אישי את הסאונד של הפנדר רודס, ואת החצוצרות... שיחק אותה ג'ורג'י...:)

למעלה