שיר ליום - She Loves You

../images/Emo79.gifשיר ליום - She Loves You../images/Emo79.gif

משעמם לי אז...
ראה אור: ב 10.4.1963 באלבום שנקרא The Beatles' Second Album שיר מספר 11 (אחרון) בShe Loves You (סינגל) בספטמבר 1963. ב Anthology Vol.1 (21.11.1995) בדיסק השני רצועה ראשונה. ב One (13.11.2000) רצועה שלישית. ומן הסתם בעוד מקומות שאני לא יודע...
זכה במקום השני במצעד השירים היפים ביותר לשנת 1964 (אחרי I Want To Hold Your Hand)
יש לו 31 (!) גרסאות כיסוי (cover) של אמנים שונים. בין היתר גם במילים בגרמנית...
המילים. האקורדים. (ל
)
אורך השיר: 2 דקות 21 שניות.
כותב עיקרי: ג'ון.
מקום הכתיבה: בבית שבו גר בילדותו ובנערותו, בשדרות מנלוב 251 שבליברפול. שיר חמוד, קצבי וקליט, אבל לאחר מיליון פעם הוא כבר נהיה דביק וקיטשי. 4.5

אלרוס

New member
3.5, שיר דביק ומעצבן...

אני מעדיף את התקופה היותר מאוחרת שלהם.

3

שיר טוב, שיר חמוד, שיר שכיף לשמוע לרוב, אבל לא מפסגות היצירה של הביטלס..פשוט שיר פופ :) ואחד הטובים שבהם. אגב, בגרמנית הוא הרבה יותר משעשע :)

tin ker bell

New member
4.5...

אז מה אם הוא לא פסגת היצירה, אז מה אם הוא פופיסטי ופשוט.. הפשטות שלו תמיד מעלה לי חיוך על הפנים..!

John LennonS

New member
דווקא שיר מעולה

אחד השירים האהובים עלי משירי הביטלס. שיר מהתקופה היפה ביותר שלהם לדעתי. לפני הסמים, לפני ההזיות, לפני הפסיכדליה (שהיתה מעולה). שיר אהבה קיצבי ולא דביק בכלל... אני חושב שהוא התאים מאוד לתקופה ולאווירה של השנים הראשונות של שנות השישים ולכן הוא כל כך יפה. אם אתם שואלים אותי הוא עוד אחת מיצירות המופת הרבות של הביטלס שהופכת אותם ללהקה המעולה שהיו ונשארו עדיין בעיני רבים בעולם.

גרמה

New member
4...

אחד השירים הכי מפורסמים של הביטלס מהתקופה המוקדמת. היה ונשאר מדבק.

למעלה