שיר ליום- She's A Woman

Another Girl

New member
../images/Emo79.gif שיר ליום- She's A Woman ../images/Emo79.gif

כן,כפי שאיימתי אתמול בצ'אט-הנה זה בא
כותב עיקרי: פול.
ראה אור ב-I Feel Fine/She's A Woman ב-23 (US EP) וב-27 (UK EP) בנובמבר,1964. Beatles '65 ב-15 בדצמבר,1965. (US) Past Masters Volume One ב-8 במרץ,1988. Live At The BBC ב-30 בנובמבר, 1994. Anthology 2 ב-19 במרץ,1996.
הוקלט ב-8 באוקטובר,17 בנובמבר 1964, 26 במאי 1965. הטייק הנבחר: 6. אורך השיר: 2:57 דקות.
השיר נכתב והוקלט באותו יום.
ההשראה לשיר באה מסגנונו של ליטל ריצ'ארד.
יש האומרים כי בשיר זה יש לראשונה התייחסות לשימוש בסמים,במשפט "turns me on". מסתבר שג'ון התעקש להכניס את הביטוי בשיר כדי "ליידע" את המעריצים על השינוי שעבר עליהם מבחינה זו- והוא העובדה שעישנו חשיש לראשונה 5 שבועות לפני כן, בחדר המלון של בוב דילן.
בכל אופן, זה היה כל כך מעורפל שהצליח לעקוף את הצנזורים של זמנו. לעומת זאת,כשהשתמשו באותו ביטוי ב-A Day In The Life מיהר ה-BBC לצנזר...)
אם תקשיבו היטב, תשמעו איך ג'ון מתקשה לעמוד בקצב הגיטרה והיא "fade away" מספר פעמים באמצע השיר.
כיוון שמישהו הצליח לגנוב את גרסת הסטריאו המקורית של השיר מהכספות של חברת פארלפון באוסטרליה, היא לא קיימת באף מקום.(חוץ מאצלו,אולי...)
המילים. איזה שיר
והקול של פול עושה את הכל. *גאה בעצמה על החרוז* הוא יקבל 4.9...

Yig87

New member
בתור אחד הזקנים בפורום...

אני דווקא כן מכיר אותו יחסית לשירי הרוקנרול של הלהקה באותה תקופה זהו שיר לא רע מקפיץ ושיר שכיף לשמוע בזמן נסיעת סולו ברכב ולהצטרף לפול בשירה נטולת מעצורים (במיוחד סוף השיר) כשאף אחד לא רואה ( או כשנדמה לי שאף אחד לא רואה... עד שאני אקבל צו אשפוז מרצון...) נ.ב : 4.4 (4.9 נראה לי גבוה מדי לשירים של הביטלס בתקופה הזו)

fenriz

New member
אני מת על השיר הזה 5!! ../images/Emo98.gif

ואומרים שכשהם עישנו את הג'וינט הראשון שלהם עם בוב הם לא ידעו על המינהג להעביר את הג'וינט בין כולם ורינגו ישב ועישן את כל הג'וינט לבד ... איפה הנימוסים הבריטים..

למעלה