שיר ליום - The Fool On The Hill

The Walrus

New member
../images/Emo79.gifשיר ליום - The Fool On The Hill

השיר המדהים הזה נמצא בדיסק MAGICAL MYSTERY TOUR
מופיע גם בסרט של MAGICAL MYSTERY TOUR
בקליפ של השיר, פול משחק את הטיפש על הגבעה.
נכתב בידי פול
מעין סוג של משל, על טיפש שגר על גבעה.
בשיר יש שילוב מעניין של פסנתר וחליל, והם שתי הקלים היחידים שמופיעים שם... שיר מדהים. ללא ספק בTOP 10 שלי... 4.8

Another Girl

New member
מה עם שאר הפרטים?

מבקשת בכל לשון של בקשה- עכשיו כשיש לכם את כל האתרים אין שום סיבה שאני אצטרך לבוא ולמלא אחריכם את הפרטים החסרים.

Another Girl

New member
למעשה,אני גם לא אשלים

עד שלא יהיו את כל הפרטים הבסיסיים בשיר (הוצאות,תאריכי הקלטות,טייק נבחר,אורך,קישור למילים ועוד כמה פרטים שמאחורי השיר) הוא פשוט לא ייכנס לארכיון.

אלרוס

New member
בתיה

תוכלי לתת שוב את הלינקים? (הפייבוריט שלי נמחקו כך שעכשיו הם לא עלי) הציון שלי אגב הוא 4.7

The Walrus

New member
תירגעי...

חקרתי עוד קצת והשגתי את זה, ואני יגיד בדיוק את כל הפרים הבסיסיים: הוצאות: Anthology 2 1967-1970 (Blue Album) Magical Mystery Tour - CD Magical Mystery Tour - UK EP Magical Mystery Tour - US תאריכי הקלטות: 25, 26 Sep, 20 Oct (flutes) 67 טייק נבחר: 6 אורך: 3:00 קישור למילים: http://www.stevesbeatles.com/songs/the_fool_on_the_hill.asp ועוד כמה פרטים שמאחורי השיר: נכתב ביחד עם WITH A LITTLE HELP FROM MY FRIENDS. פול סיפר שעלה לו הרעיון לשיר הוא הלך ליד גבעה עם הכלב שלו עם חבר שלו, אליסטייר טיילור. הם הלכון ופתאום מאחוריהם הופיע משום מקום איש במעיל גשם ואמר: "איזה נוף נפלא!" ושהם הסתובבו הוא נעלם לגמרי!

i am lucy

New member
5 שיר מהמם! אני יודעת לנגן את הסולו

חלילית שיש בו! :) בכל מקרה אני גם יודעת לנגן אותו על פסנתר די נחמד...!

Another Girl

New member
עוד פרטים

השיר נכתב למעשה במהלך העבודה על Sgt. Pepper (יחד עם With A little help from my friends) וחודש לפני שהועלה הרעיון על צילומי הסרט "Magical Mystery Tour".
ההשראה לשיר באה,לפי אחת הגרסאות ממריק קרוגר,או בכינוי "The Fool",שעיצב/ה(?) בגדים לבוטיק הבגדים של חברת Apple (ששרד שנה בלבד) וגם למד/ה טארוט. אך גם,כפי שציין הוולרוס מאותו איש מסתורי. אני שמעתי פעם שההשראה הייתה בכלל מקלף ה"טיפש" שבקלפי הטארוט...

Speed King

New member
5 שיר גדול!

ולדעתי גם לא מוערך מספיק... וגם אם לא שמתם לב אני כבר לא כותב פה כבר כמה ימים בגלל הוירוס החדש הזה... susser... שיש לי במחשב, אני כותב מבית של חבר. אני מקווה לחזור לתדירות ההודעות הרגילה שלי ביי ביינתים...

גרמה

New member
4.9

השיר גאוני..רק שלפעמים קצת נמאס לי לשמוע אותו. אני מתפכח די מהר..:)

למעלה