Another Girl
New member
../images/Emo79.gif שיר ליום-There's A Place../images/Emo79.gif
אחרי כמה ימים של היעדרות (וקצת בלאגן) הנה חוזרים לשגרת ה"שיר ליום".בימים הבאים אשלים את השירים שהיו עד עכשיו. כמה הערות: זה שאני עושה את "העבודה השחורה" וממלאת את פרטי הטריוויה החסרים לשירים שאתם מחליטים לעשות עליהם,זה מילא. אבל אבקש שלא להמליץ לחדשים שפשוט יכתבו שיר,ו"בתיה תעשה את כל העבודה השחורה". אני לא מעריכה את זה,ומספיק שאתם התרגלתם,לא צריך להרגיל גם את החדשים,אלא אשכרה לנסות ולהביא כמה פרטים. כמו כן-אנא-נסו לפזר את הבחירות שלכם. ועכשיו לענייננו:
כותב עיקרי: ג'ון.
ראה אור בPlease Please Me ב-23 במרץ 1963.(UK) Intoducing The Beatles ב-22 ביולי,1963. (US) (Intoducing The Beatles(Rerelease ב-27 בינואר,1964. (US) There's A Place/Twist And Shout(סינגל) ב-2 במרץ 1964. (US 45)
הוקלט בתאריכים: 11 בפברואר,2 ו-17 ביולי, 1 באוגוסט 1963. הטייק הנבחר: 13. אורך השיר: 1:49 דקות.
השיר היה הראשון אותו הקליטו במרתון ההקלטות של Please Please Me.
הוא נכתב ברוח "מוטאון"- אולפן ההקלטות הוותיק של מוסיקת רוק'נרול,רית'ם אנד בלוז ובכלל סגנון של שנות ה-50'.
ג'ון סבל בזמן ההקלטות מצינון קשה, ולכן המנער הקולי שלו לא משהו בשיר.
השיר היה אחד הראשונים בתולדות הפופ שעוסק ב-"self-analyse"- ניתוח פסיכולוגי עצמי. בכך הם הקדימו את בוב דילן בשנה,ואת הביץ' בויז עם "in my room" ב-5 חודשים.
המילים. איזה שיר. לקח לי כמה פעמים לשמוע,אבל התמכרתי,ללא ספק.
5.
אחרי כמה ימים של היעדרות (וקצת בלאגן) הנה חוזרים לשגרת ה"שיר ליום".בימים הבאים אשלים את השירים שהיו עד עכשיו. כמה הערות: זה שאני עושה את "העבודה השחורה" וממלאת את פרטי הטריוויה החסרים לשירים שאתם מחליטים לעשות עליהם,זה מילא. אבל אבקש שלא להמליץ לחדשים שפשוט יכתבו שיר,ו"בתיה תעשה את כל העבודה השחורה". אני לא מעריכה את זה,ומספיק שאתם התרגלתם,לא צריך להרגיל גם את החדשים,אלא אשכרה לנסות ולהביא כמה פרטים. כמו כן-אנא-נסו לפזר את הבחירות שלכם. ועכשיו לענייננו: