שיר מותאם

SummerNightCity

New member
../images/Emo79.gif שיר מותאם ../images/Emo68.gif

פשוט להתאים שיר לכל מתמודדת, לדוגמה: קיניה- You're So Vain מובן? אז הפעם נתחיל בקטנה, עם השופטים! טיירה- ג'ניס- נייג'ל- נולה- מיס. ג'י- מר. ג'יי- תהנו! :)

Fergie7

New member
אויי...

אני לא ממש מכירה שירים שיתאימו...נו טוב, ננסה. אבל אין לי מושג למה, למיס ג'יי מתאים- Barbie Girl, שזה אגב השיר האהוב עליי.

מגניב! אהבתי ת'רעיון!../images/Emo87.gif

טיירה- היא נערת תמימה כזאת אז הכי מתאים לדעתי- Shes An Angel ג'ניס- Pink - Stupid Girls וגם אני חייב להוסיף את- Gwen Stephani - Hollaback Girl נייג'ל- אין לי מושג..חח.. נולה- כנ"ל מיס. ג'י- דיווה של דנה אינטרנשיונל או מה שזה לא יהיה... מר. ג'יי- pump it

MeetLofe

New member
מגניב ^^ ../images/Emo109.gif

טיירה-ray charls-you are so beautiful to me ג'ניס- Eamon-Fuck It לא יודע פשוט מתאים לה XD או ארית'ה פרנקלין-RESPECT נייג'ל-Bonny Tyler-I Need A Hero מיס. ג'י-חופשי "דיוה" של דנה או Aretha Franklin-Natural Woman נולה-גם משהו כמו מיס ג'יי מר. ג'יי-וואלה אין לי מושג

מוזיקה וטופ מודל אהה../images/Emo99.gif../images/Emo126.gif

טיירה- אנג'ל של רובי ויליאמס! ג'ניס-WHO let THE DOGES OUT
נייג'ל- SO SICK? אנערף לא יודעעעע נולה- אי שם מעבר לקשת מיס. ג'י- SHE של אלויס קוסטלו מר. ג'יי- פרח השכונות בתור האמרגן כזה

SummerNightCity

New member
|מתאימה|

טיירה- Sean Paul- Ever Blazin' ג'ניס- Tainted Love נייג'ל- Snoop Dogg- Drop It Like It's Hot נולה- לא נמצאה התאמה. מיס. ג'י- Boney M- Daddy cool מר. ג'יי- Ai No Corrida

JULI4561

New member
טובב ..

טיירה - "היא כל כך יפה ,זה צובט בלב שלך .."
נייג'ל - אני חושבת כמו דר ש.. Snoop Dogg- Drop It Like It's Hot מיס ג'יי - פירדי וומן [השיר מאישה יפה ] ... אין לי כוח לכתוב את זה באנגלית
וזהו אני לא יודעת מה עוד. אני גרועה בזה

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo199.gif

טיירה- PCD-beep ג'ניס- michael jackson-bad נייג'ל- amerie-touch נולה- hey goldmember-beyoncё מיס. ג'י-lade marmalade מר. ג'יי-hillary duff-wake up

למעלה