שיר מותאם, Part 2

SummerNightCity

New member
../images/Emo79.gif שיר מותאם, Part 2 ../images/Emo68.gif

והפעם, מתמודדות עונה 4: נאימה- קיילן- קיניה- בריטני- כריסטינה- מישל- טטאינה- רבקה- טיפאני- ליובי- ברנדי- נואל- שרה- בריטה-

randu

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gifע=ו=נ=ה=!=!=!../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

נאימה- משו עם תספורת. קיילן- "אהבה" של דניאל סלומון!
קיניה- "פיל פילון,פיל פילון,עוד מעט נילך לישון!" יש כזה שיר!!
בריטני- השיר שהיה ב"חופשיות על הבר" (שאגב,טיירה שיחקה שם!
) מישל- "עוד פצע"/רן דואני: "עוד פצע..ועוד פצע..יצא לי על המצח..ממש לפתעע!"
ליובי-"ילדה רעה"...מילדות רעות.נאר'לי מ'תים.
ברנדי- יש שיר על חייזרים?!
נואל- "אמא,הו אמא,חבקיני חזק.."
שרה- השיר פתיחה של הברווזון המכוער! [?] בריטה- "אבל אני,היחידי שיודע,שע"פ יופייך המשגעע..." חעחעחעחעחע יצאתי מטומטם..לא נורא!

Fergie7

New member
קשה...אבל מצאתי שיר לברנדי.

חייזר ביצוע: פלוטוניום מילים ולחן: ארנון פלטי ממאדים הגעתי וזה היה מחר בזמנים מתבלבלת על כל זה אני שר ירוק אני בבטן ושוקולד אוחייב הכל כל-כך מוזר היאך אני חייזר! הולך לי ברחוב בהנאה צרופה אנשים מסתכלת: "אתה נורא יפה!" אנשים מתפעלת כי לי יש ריח טוב. אנשים לא תופשת אני להתחפשת!!!

mmmbam

New member
יחי! :)

נאימה- "אכזבה" של משינה. קיילן- "אהבה קטנה שלנו" של עירית בולקא. קיניה- "פיל פילון אפו ארוך..." בריטני- "אוריאנה" של שרון נסטוביץ' / "מספיק בן אדם" של מוניקה סקס
כריסטינה- "'חת שתיים שלוש דג מלוח!!!" מישל- "בראש השנה, בראש השנה, פרחה פיצעונה, אצלי בפנים"
אחד הגרועים שלי, אבל תודו שזה מתאים... טטיאנה- "אהבה שונה" של יניב כהן רבקה- "חתול רחוב" של ליאור נרקיס [
] טיפאני- "ג'יפה קטלנית" של הקומדי סטור
ליובי- "אבא ודני" של אורי זוהר... קבלו את המילים
אבא ודני יום אחד קמו לדוג דגים. דני חזר עם דג ביד אמא אמרה לו: "יא איזה דג גדול" והבן ענה לה כך: "זה לא כלום אמא, יש דג גדול יותר זה שאכל את אבא" מוסר השכל ש...זהו זה החיים אינם קלים. כמו שכתוב בשיר השירים...
ברנדי- "גולם" של הקליק נואל- "אל תדאגי לי אמא" של פבלו רוזנברג
שרה- יש אנשים שהשתיקה יפה להם
בריטה- "ציפור אחת ביד" של אושיק לוי המ. היה נחמד.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo31.gif דברים שרואים משם

לא רואים מכאן נאימה-סקסטה-מים שקטים חודרים עמוק קיילן-מה שיותר עמוק יותר כחול קיניה-מוניקה סקס-אוכלת מהצד בריטני-חחח מישהו זוכר ת'טראנס הישן הזה שהולך "אני משתרללת,אתה רוצה להשתרלל איתי?!" LOL כריסטינה-יש כזה שיר ישן שיש בו שורה you look like a shadow הזכיר לי את כריסטינה
מישל-אל תבכי ילדונת,הכל עוד יסתדר.אולי בעוד שבוע,אולי בזמן אחר. [בזמן אחר.] טטאינה-לאוטובוס נכנסת גברת עם סלים רבקה-תנו לגדול בשקט חחחחח לא יודע למה טיפאני-ילד רחוב של סאבלימינל XD ליובי-משינה-את לא כמו כולם
ברנדי-פרח השכונות XD סתם נו אין לי נואל-זהבה בן-כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא...רק שזה שיר של זהבה בן אז באמת אין אהבה כזאת
שרה-אני לא סינדרלה של שרית חדד או איך שלא קוראים לזה
בריטה-הילדה הכי יפה בגן

עונה../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

נאימה- העישה העישה איזו אישה חחח מזכיר לי קיילן- לייק הוירג'ין של מדונה קיניה- איי לייק ביג באטס של סר מיקס אליוט בריטני- יש לי אישה מטומטמת של מה קשור כריסטינה- יו אר קולד דן אייס חחח מישל- את דומה לכלב של שייגעצ טטאינה- הילדה הכי יפה בגן רבקה- יש שיר שמתקשר למישהי מתעלפת? טיפאני- שיר הביגבגים ליובי- בתוך הים בת הים הקטנה ברנדי- יש שירים במפלצות בע''מ? נואל- הכבש השישה עשר שרה- אין לי איידיה בריטה- דוטנט אוו מושג

למעלה