שיר על פי הפורום-Brother

Sanguine Sky

New member
../images/Emo79.gifשיר על פי הפורום-Brother

שבוע שעבר היה כאן את השיר I stay away, שקיבל ממוצע של 9.1 (בדיוק!) מילים לשיר:http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/Brother-lyrics-Alice-In-Chains/1BBE57C5EC8E5D164825688F001059FD 1)שורה מהשיר שאתם מתחברים אליה: 2)שורה מהשיר שמפריעה לכם: 3)אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? 4)משהו שהייתם משנים בשיר: 5)אייקון תפוזי שמתאים לשיר: 6)אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? 7)ציון מ1 עד 10:

או או או או או אוו [טננה טנננה]

1)שורה מהשיר שאתם מתחברים אליה: Roses in a vase of white Bloodied by the thorns beside the leaves That fall because my hand is Pulling them hard as I can והפזמון כמובן 2)שורה מהשיר שמפריעה לכם: Wonder how that color taste הם רוצים לטעום את העובש? לא הבנתיXD 3)אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? ברור 4)משהו שהייתם משנים בשיר: נאדה 5)אייקון תפוזי שמתאים לשיר:
6)אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? סיים 7)ציון מ1 עד 10: 9

בדנתמ

New member
איזה שיר... ../images/Emo13.gif

1)שורה מהשיר שאתם מתחברים אליה: לא יודע... 2)שורה מהשיר שמפריעה לכם: לא יודע... 3)אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? יאפ 4)משהו שהייתם משנים בשיר: לא יודע. אני צריך יותר להתעמק בו בשביל לחשוב על זה. בגדול זה עושה רושם שהמסר שלו מאוד מעורפל. אולי טיפה פאסימי אבל לא ברור. בכל אופן, זה שיר שהם כתבו ולא אני אז קצת קשה לי לחשוב על משהו שהייתי משנה בו
5)אייקון תפוזי שמתאים לשיר:
6)אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? far away לא יודע... 7)ציון מ1 עד 10: איפשהו בין 9 ל10 אני חושב

everynormal

New member
וואי איזה עצבים עניתי ולא נשלח....

1)שורה מהשיר שאתם מתחברים אליה: הבית הראשון והפזמון 2)שורה מהשיר שמפריעה לכם:אין 3)אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? כן את שניהם, וגם את הקול של אן ווילסון היא ואחותה זמרות טובות 4)משהו שהייתם משנים בשיר: כלום 5)אייקון תפוזי שמתאים לשיר: אין 6)אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? שום שם אחר!!! 7)ציון מ1 עד 10:10- שיר שג'רי כתב על אח שלו שלא גר איתו ועם אחותו יותר אחרי שהוריו התגרשו והוא לא ראה אותו כמה שנים

למעלה