שיר על פי הפורום-Frogs

Sanguine Sky

New member
../images/Emo79.gifשיר על פי הפורום-Frogs

בשבוע שעבר קיבל השיר No Excuses ממוצע של 9.5 נקודות. מילים לשיר: http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/Frogs-lyrics-Alice-In-Chains/7AAD3F67650AEA354825688F001204AB 1) שורה מהשיר שאתם מתחברים אליה: 2) שורה מהשיר שמפריעה לכם: 3) אוהבים את הקול של ליין בשיר? 4) משהו שהייתם משנים בשיר: 5) אייקון תפוזי שמתאים לשיר: 6) אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? 7) ציון מ1 עד 10:

זה כל כך שיר השבוע שלי../images/Emo99.gif

1) שורה מהשיר שאתם מתחברים אליה: What does friend mean to you? A word so wrongfully abused Are you like me, confused All included but you Alone... Why's it have to be this way שורה כל כך חזקה.. 2) שורה מהשיר שמפריעה לכם: אין. מפריע לי שאני לא שומעת אף פעם את הצפרדעיםXD 3) אוהבים את הקול של ליין בשיר? אפשר שלא? 4) משהו שהייתם משנים בשיר: נאדה 5) אייקון תפוזי שמתאים לשיר:
חעחע 6) אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? קשה.. לא עולה לי 7) ציון מ1 עד 10: 10. אין ספק

Sanguine Sky

New member
בקשר לצפרדעים

לא פעם היה כתוב את זה כאן בפורום? שכשהם הקליטו את השיר הם שמעו בחוץ צפרדעים, אז הם יצאו להקליט אותם(אותן?) אבל לא יצאה הקלטה טובה אז במקום זה הם קראו לשיר צפרדעים? דימיינתי את זה? חלמתי את זה?
*מביטה לצדדים בבהלה* [בלי שום קשר-דפדפתי אחורה בדפים וראיתי ששאלת אותי איפה שהוא איך קוראים לי. ולא עניתי. אז קוראים לי אפרתO: (מצטערת על הקפיצה משום מקום. זה נורא הפריע לי.|מסתתרת|]

everynormal

New member
שיר עצוב רצח

1) שורה מהשיר שאתם מתחברים אליה: לא יודעת..כל השיר 2) שורה מהשיר שמפריעה לכם: אין 3) אוהבים את הקול של ליין בשיר? מאוד 4) משהו שהייתם משנים בשיר: כלום 5) אייקון תפוזי שמתאים לשיר: דמיינו צפרדע 6) אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? ת'אמתשאפילו לא הבנתי למה קוראים לשיר צפרדעים..למישהו יש הסבר הגיוני? 7) ציון מ1 עד 10: 10

MiMiMor

New member
השיר הכי יפה בעולם

שורה מהשיר שאתם מתחברים אליה: What does friend mean to you? ובכלל כל הבית הזה, ובכלל כל השיר. שורה מהשיר שמפריעה לכם: -_- אוהבים את הקול של ליין בשיר? כמובן. משהו שהייתם משנים בשיר: לא. אייקון תפוזי שמתאים לשיר:
באמת יש אחד כזה
אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? אני באמת לא יודעת, כמו שהוא זה פשוט מצויין. גם לחוסר קשר של השם יש משמעות כלשהי. ציון מ1 עד 10: 10!, 11 אם אפשר.

למעלה