שיר על פי הפורום-God am

Sanguine Sky

New member
../images/Emo79.gif שיר על פי הפורום-God am

הציון הממוצע שקיבל Love,hate,love בפעם הקודמת היה 9.8!
מילים לשיר:http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/God-Am-lyrics-Alice-In-Chains/BD22B4D627F5D01C4825688F0011EA19 -שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: -שורה מהשיר שמפריעה לכם: -אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? -משהו שהייתם משנים בשיר: -אייקון תפוזי שמתאים לשיר: -אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? -ציון מ1 עד 10:

Kneeling Roses

New member
love it

-שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: Dear God, how have you been then? I'm not fine, fuck pretending All of this death your sending Best throw some free heart mending Invite you in my heart, then When done, my sins forgiven? This God of mine relaxes World dies I still pay taxes -שורה מהשיר שמפריעה לכם: כלום -אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? כן -משהו שהייתם משנים בשיר: כלום -אייקון תפוזי שמתאים לשיר: -אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? -ציון מ1 עד 10: 8

מדהים

-שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: Invite you in my heart, then When done, my sins forgiven? -שורה מהשיר שמפריעה לכם: לא ממש מפריע, יותר מעניין.. השיבוש בלשון. "Can I be as my God am"? -אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? אוהבת דווקא -משהו שהייתם משנים בשיר: נאדה -אייקון תפוזי שמתאים לשיר:
אין לי מושג למה. התקשר לי. -אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? נאדה. -ציון מ1 עד 10: 9

mary06

New member
נכון שלא אכפת לכם שאני עונה?

גם אם לא הייתי פה בערך מאז הגיוס../: שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: Dear God, how have you been then? I'm not fine, fuck pretending This God of mine relaxes World dies I still pay taxes -שורה מהשיר שמפריעה לכם:Can I be as my God am -אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? יאה -משהו שהייתם משנים בשיר: אין -אייקון תפוזי שמתאים לשיר:
אנטי אלוהים.. -אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? GOD SUCKS -ציון מ1 עד 10: 7

Sanguine Sky

New member
---

-שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:World dies I still pay taxes -שורה מהשיר שמפריעה לכם: -אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר?מאוד! -משהו שהייתם משנים בשיר: -אייקון תפוזי שמתאים לשיר: -אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו?זה שם טוב, ומעניין כמו שנאמר מעליי -ציון מ1 עד 10:10!

everynormal

New member
איזה שיר ענק

-שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: בגדול המילים של השיר כל כך נכונות שזה מצמרר....כל הפנייה הישירה הזאת לאלוהים שיש בשיר, כל בנאדם מרגיש ככה פעם בחייו, אבל פה ליין אומר את מה שכולם חשבו אי פעם ולא אמרו. ככה ששורה אחת מהשיר לא מספיקה. אני אלך על כל השורות בשיר -שורה מהשיר שמפריעה לכם: אין -אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? כן למרות שמבחינה קולית זה מאוד חלש למה שהתרגלנו לקבל מליין בפייסליפט ודירט. אחרי הכל הכרנו כאן בחור קטן ורזה עם קול ענק -משהו שהייתם משנים בשיר: כלום -אייקון תפוזי שמתאים לשיר: אין -אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו?אין -ציון מ1 עד 10: 9.5

Maliman

New member
מישהו יכול להסביר מה הכוונה בשם השיר?

יענו מה זה ה-AM? אבל בכל מקרה זה אחד השירים האהובים עלי באלבום, למרות השירה הלא משהו שדומה לרוב האלבום. במיוחד אהוב עלי הקטע של הגיטרה לקראת הסוף. שורות אהובות: "so lord is see tou grinnin', must be grand always winning" "this god of mine relaxes' world dies i still pay taxes" ציון: 9

חשבתי על זה

וזה בעצם השוואה של הכותב לאלוהים.. אז "he is" הפך ל"he am", בגלל שככה בנאדם מתייחס לעצמו.. אולי זאת פשוט דרך לכתוב את ההשוואה הזאת. בכל אופן, אני רוצה תשובה יותר מעמיקה

למעלה