שיר על פי הפורום-Grind

Sanguine Sky

New member
../images/Emo79.gifשיר על פי הפורום-Grind

שבוע שעבר היה את השיר God am,שקיבל ממוצע של 8.75! מילים לשיר:http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/Grind-lyrics-Alice-In-Chains/2EE1651FF09AAC414825688F00118C45 -שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: -שורה מהשיר שמפריעה לכם: -אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? -משהו שהייתם משנים בשיר: -אייקון תפוזי שמתאים לשיר: -אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? -ציון מ1 עד 10:

In the darkest hole..

-שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: I could set you free, rather hear the sound Of your body breaking as I take you down, yeah -שורה מהשיר שמפריעה לכם: נאדה -אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? אהא -משהו שהייתם משנים בשיר: נאדה -אייקון תפוזי שמתאים לשיר: הממממ.
-אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? never blind your eyes. אבל זה כמו גריינד, אז. -ציון מ1 עד 10: 9

shirbowie

New member
../images/Emo115.gifמצ'עמם לי

-שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: In the darkest hole, you'd be well advised Not to plan my funeral before the body dies -שורה מהשיר שמפריעה לכם:לא מפריעה,אבל עדיין לא הבנתי מה הקשר למילה grind,ז"א אני יודעת את הפירוש שלה,אני פשוט לא מבינה מה הם ניסו להגיד.. -אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר?as always.. -משהו שהייתם משנים בשיר:לע -אייקון תפוזי שמתאים לשיר:לאדעת :/ -אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו?the darkest hole -ציון מ1 עד 10: 5

everynormal

New member
אני מתה על גריינד

-שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: אין לי כוח -שורה מהשיר שמפריעה לכם: אין -אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר?כן -משהו שהייתם משנים בשיר: כלום -אייקון תפוזי שמתאים לשיר: אין -אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? גריינד חחח -ציון מ1 עד 10:9

למעלה