שיר על פי הפורום
>Bleed The Freak

shani judd

New member
../images/Emo79.gifשיר על פי הפורום../images/Emo79.gif>Bleed The Freak

אז בשבוע שעבר היה בפינה את השיר Sea of sorrow שהגיע לממוצע של 8.76 נקודות..יפה :) השבוע בפינה השיר הוא Bleed The Freak ליריקס - http://www.lyricsfreak.com/a/alice+in+chains/bleed+the+freak_20005876.html השאלות: 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? 4. משהו שהייתם משנים בשיר: 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? 8. למי הייתם מקדישים את השיר? 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? 10. ציון לשיר מ1 עד 10: לענות!

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifוואי שיר טוב

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: I like to see, how you all would bleed for me 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: כלום 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר?
4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? לא ראיתי אם יש 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? These stand for me 8. למי הייתם מקדישים את השיר? לא יודעת 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? לא יודעת 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 9

everynormal

New member
ליין אוכל גלידה בתמונה הזאת?

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: הפזמון 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? מאוד, בכלל פייסליפט כל הביצועים טובים לדעתי 4. משהו שהייתם משנים בשיר:כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? אין לו קליפ, אבל יש את הקליפ הופעה שהוא ממש טוב 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: אין... 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? בליד דה פריק הכי מתאים 8. למי הייתם מקדישים את השיר? אמממממ לי? 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? חס וחלילה גם הלהקה הכי טובה בעולם לא תבצע אותו כמו אליס 10. ציון לשיר מ1 עד 10:10

shani judd

New member
בליד דה פריק

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: These stand for me Name your God and bleed the freak 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:לא 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? כן..והאמת שאהבתי יותר את הדמו 4. משהו שהייתם משנים בשיר: את ההתחלה טיפה יותר מהירה 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? כן 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו?אותו דבר 8. למי הייתם מקדישים את השיר? לפריקים!XD סתם לא יודעת.. 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה?- 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 9

mary06

New member
../images/Emo2.gif

אתמול השיר הזה נתקע לי בראש והיום שואלים עליו.. התשובות: 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: I like to see How you all would bleed for me 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? הם כל כך טובים..כולם..פשוט גדולים. 4. משהו שהייתם משנים בשיר:אין 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? קליפ מצויין, ככה אני אוהבת את האליס שלי, למה צריך להשקיע בקליפים עם תפאורה ותאורה כשבהופעות הם העבירו את השירים בצורה הכי מדהימה..
הופעות שלנו לא יצא לראות לייב
6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? bleed for me אם כבר.. 8. למי הייתם מקדישים את השיר? אוה עולים לי כמה שמות לראש.. 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? זה אחד מהשירים שזועק אליס אין צ'יינס, אף אחד אחר לא יוכל לבצע אותו כמו שראוי לו. 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 9

למעלה