שיר על פי הפורום
> God Am

shani judd

New member
../images/Emo79.gifשיר על פי הפורום../images/Emo79.gif> God Am

בשבוע שעבר היה פה את השיר Shame in You עם ניקוד של 9.43 נקודות! יפה מאוד.. השיר לשבוע הזה הוא> God Am ליריקס: http://www.lyricsfreak.com/a/alice+in+chains/god+am_20005854.html למי שרוצה לשמוע את השיר > http://www.youtube.com/watch?v=c1ebCHFNeMo השאלות: 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? 4. משהו שהייתם משנים בשיר: 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? 8. למי הייתם מקדישים את השיר? 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? 10. ציון לשיר מ1 עד 10:

:)

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: "Dear god, how have you been then? Im not fine, fuck pretending" "Invite you in my heart, then When done, my sins forgiven?" 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? אהא 4. משהו שהייתם משנים בשיר: נאדה 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? אין.. 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: נו, אני לא אוהבת את השאלה הזאת>< 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? אותו דבר 8. למי הייתם מקדישים את השיר? לליין..? 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? אפחד! 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 10

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifוואי אני מתה על השיר הזה

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: הבית שבחתימה שלי
2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: - 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? אהא 4. משהו שהייתם משנים בשיר: - 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? - 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: - 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? So Lord 8. למי הייתם מקדישים את השיר? אלוהים? XD 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? נופ 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 9

nothingman1

New member
אחד השירים היותר טובים

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: All blooming life youre feeding Cant hide sick ones youre weeding 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: !Never 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? 9.5 בשיר הזה וב-Again אני כן אוהב את הקול המוכפל של ליין 4. משהו שהייתם משנים בשיר: אולי בפזמון הייתי מוסיף עוד קול- עם קצת יותר חיספוס 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: אין 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? אני אוהב את הנוכחי 8. למי הייתם מקדישים את השיר? לכל הכופרים באשר הם 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? פיין אוף סלביישן 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 9

I wonder

הגעתי לפורום הזה במקרה,ממש במקרה. וסתם, נו, אליס אין צ'יינס, זה לא יכול להיות לא מעניין, אז התחלתי לקרוא. רק משהו אחד הציק לי ממש בעין- הכינוי שלך זה nothingman1 [ובגלל שהגעתי לכאן ממש במקרה והייתי חייבת להגיב אז גם הייתי חייבת להירשם אז אני יודעת שה1 הזה צורף כי כבר יש מישהו בשם הזה, מה שאומר שהתעקשת שזה יהיה הכינוי שלך] ובכל זאת, בחתימה שלך, יש איזה לכלוך קטןקטן על פרל ג'ם. וזה סותר. וזה פרל ג'ם. אני אשמח ואודה לך אם תפתור לי את התעלומה, וגם את התעלומה היותר גדולה - מה כל כך Crap בפרל ג'ם?

nothingman1

New member
האירוניה הזו מכוונת

יש לי את כל הדיסקים הרשמיים של פרל ג'אם, כולל האוסף+2 בוטלגים, אני שומע את הלהקה מגיל 12, ואני אדום בפורום פרל ג'אם ומועמד לניהול הפורום וחשוב מכל: זו ה-להקה שלי, שהכי מדברת אליי בשנים האחרונות הציטוט לקוח משיר של להקה אחרת שאני מאוד אוהב- פורקיופיין טרי כשגיליתי את הקטע הזה בדיסק החדש שלהם מיהרתי לפרסם את זה בפורום פרל ג'אם, שזה הפורום ה-"ביתי" שלי אז כמעין בדיחה כתבתי את זה בחתימה שלי... אנשים יודעים שאני לא מסכים עם זה ואם כבר פתחת משתמש, ועוד כדי להגן על פרל ג'אם- מחובתך להצטרף לפורום שלנו
אה, והתעלומה היותר גדולה שלך... לסטיבן ווילסון הפיתרונים

../images/Emo9.gif

וואו,אנחת רווחה. גם בגלל התשובה שלך, אבל בעיקר כי היית נחמד והכל אז זה מאפשר לי להתוודות : נכנסתי אחר כך לפורום פרל ג'ם (איך לא. אם כבר פתחנו את הנושא אז כן, פרל ג'ם היא גם ה-להלקה שלי. מגיל 12 עד סביבות גיל 14 הייתי בטוחה שאני ואדי הולכים להתחתן, לא לפני שאני אופיע איתם בסיבוב הופעות. גרופית קטנה של שנות האלפיים. בכל מקרה, חזרה לנושא), ראיתי שאתה מגיב שם ושאתה מועמד לניהול והכל (אני גרועה בפורומים ושטויות, אין לי מושג מה זה "אדום בפורום פרל ג'ם", אני מניחה שזה חיובי) והרגשתי קצת דפוקה. ועדיין, הייתה סתירה עם זה ועם החתימה שלך. עכשיו כשהכל הובהר אז אין לי יותר שאלות וטענות, ואפילו להפך:) נתראה בהודעות.

nothingman1

New member
אל תתייאשי, אולי עוד תתחתני עם אדי ודר

ואז הם יהיו חייבים לבוא לארץ כי הוא יהיה נשוי לאישה ישראלית! אכן, נתראה בפורום

everynormal

New member
שיר אדיר

השאלות: 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה:Im not fine, fuck pretending All of this death your sending 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? מאוד, ביצוע חזק שבו ניתן להרגיש את התסכול של ליין מאמונתו באלוהים, הוא עושה זאת בצורה כל כך משכנעת שקשה שלא להאמין לו ולהזדהות איתו 4. משהו שהייתם משנים בשיר:כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? אין לצערי 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:אין 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? אין לי מושג חחח 8. למי הייתם מקדישים את השיר?לאלוהים 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? חס ושלום 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 10

למעלה