שיר על פי הפורום
>I Know Something

shani judd

New member
../images/Emo79.gifשיר על פי הפורום../images/Emo79.gif>I Know Something

בשבוע שעבר היה פה את השיר Confusion והוא הגיע רק לממוצע של 7 נק' וזה רק בגלל שאתם לא עונים :) אבל לא נורא. השיר השבוע הוא - I Know Something (bout You) מי שרוצה להיזכר בשיר, מתוך הופעה> http://www.youtube.com/watch?v=_4ACytcXero ליריקס לשיר> http://www.stlyrics.com/songs/a/aliceinchains171/iknowsomethinboutyou7909.html השאלות- 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? 4. משהו שהייתם משנים בשיר: 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? 8. למי הייתם מקדישים את השיר? 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? 10. ציון לשיר מ1 עד 10: אז תענו

אני אוהבת אותו^^

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: " Why can't I take it all OK? I like to dig and fuck around with your day I'm gonna tell your mamma Yeh I'm gonna blackball your name Ain't no way you'll go without me Every chance I'll make you pay" 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: לא מפריע כלום 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? אהא:) 4. משהו שהייתם משנים בשיר: - 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? אין 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: |כדורשחורשלסנוקר| לא יודעת, מתקשר לי לשורהXD 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? אין לי רעיון 8. למי הייתם מקדישים את השיר? לכמה אנשים.. *פרצוף זדוני* 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? אמ, לא:) 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 8.9. נו, 9

everynormal

New member
עונה

השאלות- 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: שני הבתים, גאוניים 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? בטח! 4. משהו שהייתם משנים בשיר:כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]?אין 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:אין 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? השם שיש עכשיו מתאים 8. למי הייתם מקדישים את השיר? אהמ עדיף שאני לא אומר.... 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? לא ולא ולא ולא 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 8.5

למעלה