שיר על פי הפורום
>I Stay Away

shani judd

New member
../images/Emo79.gifשיר על פי הפורום../images/Emo79.gif>I Stay Away

בשבוע שעבר היה פה את השיר Nutshell האדיר שהגיע לממוצע של 9.75 נקודות. יפה יפה
השיר לשבוע זה הוא - I Stay Away ליריקס לשיר> http://www.lyricsfreak.com/a/alice+in+chains/i+stay+away_20005932.html למי שרוצה לשמוע את השיר> http://www.youtube.com/watch?v=ECtUECxghNI השאלות- 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? 4. משהו שהייתם משנים בשיר: 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? 8. למי הייתם מקדישים את השיר? 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? 10. ציון לשיר מ1 עד 10:

למה Nutshell לא קיבל 10 עגול?

חוסר צדק. ובכל מקרה. 1." I want to travel south this year" , אני לא יכולה להסביר למה. פשוט ככה זה. 2. לא מפריעה,בטח שלא. 3. זה כמו לשאול אם אוהבים לקום בבוקר לפני השעון המעורר ולגלות שיש עוד זמן לישון. 4. הייתי משנה את הלחן במקומות מסוימים, אבל זה שולי. בעיקר,מה שהייתי עושה זה מעיפה את הכינורות. יש לי קטע כזה נגדם. 5. הכי אוהבת מהכל. 7. south this year. לא,לא באמת. זה היה יכול להיות מגניב, אבל חלק ממה שיש לי לשיר זה השם שלו. 8. לא למישהו מסוים,לא עולה לי לראש. 9. כבר אמרתי פעם, אין כמו אליס (לשירים של אליס) 10. 9.5 (כי 10 נשמר לNutshell האדיר.) נ.ב. חשוב לי לציין את העובדה שהדבר שאני הכי אוהבת בשיר זה ההתחלה שלו,הניגון בהתחלה, כל העוצמות והחיים שלך שחולפים לך מול העיניים בשניות האלו. זה אומנם לא שונה, אבל וואו, זה הקטע המועדף.

shani judd

New member
חח בכיף^^

עדין שום שיר בפינה לא הגיע לממוצע של 10 אבל היה 9.9 חח :)

../images/Emo2.gif איזה?

אם זה לא Nutshell, אני מסכימה שמעליו יהיו רק Shame In You או Junkhead. לא, סתם, בטוח שכחתי משהו ואח"כ אני אצטער על זה. אבל באמת, איזה?

Me like ^^

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: "Why you act crazy Not an act maybe" "Why you act frightened I am enlightened Your weakness builds me" 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? אהא, יש בשיר הזה משהו קסום 4. משהו שהייתם משנים בשיר: נאדה 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? מאוד אוהבת 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: |זבוב| D: 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? השם מתאים 8. למי הייתם מקדישים את השיר? למישהי.. 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? נאדה 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 10

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo45.gif

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: Your weakness builds me 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: - 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? יאפ[: 4. משהו שהייתם משנים בשיר: - 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? - 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: - 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? - 8. למי הייתם מקדישים את השיר? - 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? - 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 7

nothingman1

New member
עונה

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: Yeah, I want to travel south this year Aaah, woah, woah Wont prevent safe passage here 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? האמת שרק בחלק מהשיר, לא בכולו 4. משהו שהייתם משנים בשיר: הייתי עושה את הקטע "Why you act crazy..." בצורה אחרת 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? אין 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: אין 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? לא הייתי 8. למי הייתם מקדישים את השיר? לא רוצה להגיד 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? בליינד מלון אולי 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 8

בליינד מלון אחת הלהקות הכי טובות בעולם.

למרות שאתה נוטה לא להסכים איתי על המון דברים, אני להיפך

everynormal

New member
עונה

השאלות- 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה:Why you act frightened I am enlightened Your weakness builds me So someday youll see 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר?כן 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? יש לו קליפ מגניב רצח דווקא, מקורי אני מאוד אוהבת 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:אין 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? רק זה 8. למי הייתם מקדישים את השיר?אין לי מושג, אני צריכה לחשוב על זה 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה?חס ושלום 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 9

למעלה