שיר על פי הפורום
>Jar of Flies

shani judd

New member
../images/Emo79.gifשיר על פי הפורום../images/Emo79.gif>Jar of Flies

ובכן, סיימנו את האלבום אליס אין צ'יינס. השיר בשבוע שעבר היה Over Now והוא הגיע לממוצע של 8.7 נקודות. השיר שבחרתם להכי גרוע בדיסק הוא> Brush Away עם ממוצע של 5.6 נקודות השיר שבחרתם להכי טוב מהדיסק הוא> Sludge Factory עם ממוצע של 9.5 נקודות הדיסק הבא בפינה יהיה Jar of Flies והשיר הראשון הוא - Rotten Apple ליריקס לשיר>http://www.seeklyrics.com/lyrics/Alice-In-Chains/Rotten-Apple.html מי שרוצה לשמוע את השיר> http://www.youtube.com/watch?v=KEeFNvvR-ng שאלות: 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? 4. משהו שהייתם משנים בשיר: 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? 8. למי הייתם מקדישים את השיר? 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? 10. ציון לשיר מ1 עד 10:

בדיוק היום שמעתי אותו בלופים

זה אחד השירים הכי חזקים שלהם. 1. Confidence is broken 2. לא. בכלל לא מפריעה. 3. בוודאי. 4. נואפ. 5. אין לי מושג אם יש לו קליפ. בדברים האלה אני פחות טובה. 6.
סתם. נו. לא יודעת. 7. לא, לא הייתי נותנת. זה כל הקונספט, לפי ההבנה שלי. התפוח שאכלת בגיל כל כך צעיר בעצם רקוב. לא בעצם. רקוב. 8. לכשלונות שלי. כמעט כמו כל שיר של אליס. 9. לא משהו שעולה לי לראש עכשיו... 10. 9.5 [כי 10 שמור לNutshell] נהנתי.

אה,שכחתי,

http://stage.co.il/Stories/403875 תוך בדיוק עשר שניות זה נהייה התמונה בשולחן עבודה שלי. יש שם גם את קורט ואת כריס (חברים שלי מהגן), ורק חסר את אדי. אבל הוא הביא את העבודה הכי טובה אצל ליין.

Alice108

New member
משכיח ממני את הדיכאון של מחר (יומולדת..בעע)

ממש מוכשר!

Alice108

New member
כי מחר יש לי יומולדת..

ותודה על המזל טוב, אבל אסור להגיד לפני היומולדת..

everynormal

New member
ראיתי את הציור הזה.

אין לי מילים. אפילו מדהים לא מספיק להגיד על זה. זה מסוג הדברים שהם כל כך מושלמים שפשוט אין כבר מה להגיד, פשוט הנשימה נעצרת.

אני כל כך יכולה לדמיין

מה עבר עלייך שכתבת את ההודעה:) מן תסכול מהחוסר יכולת להעביר לחלון הודעות בפורום מה זורם לך בקצות האצבעות.

everynormal

New member
זה לא רק זה

לפעמים את נתקלת באנשים כל כך מוכשרים, שלא יספיק להגיד על מה שהם עושים "וואו איזה יופי", בגלל שמרוב שהם מוכשרים ומה שהם עושים הוא מדהים, להגיד רק וואו איזה יופי זה כבר לא אמין, כי זה מעבר, מעבר לדברים שאפשר לתאר במילים, רק לעצור את הנשימה (אני יודעת שזה נשמע פלצני בטירוף אבל זאת הרגשתי)

Alice108

New member
Nutshell../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

זה השיר הכי יפה באלבום או שאני טועה?? (אני לא..) אם אני זוכרת נכון, זה גם השיר הראשון שהכרתי של אליס

גמאני!

איזה צירוף מקרים מוזר. הייתי בכיתה ז', איזה פאנקיסט אמר לי : "אליס אין צ'איינס הלהקה הכי גרועה (לא,לא התבלבלתי) בעולם, אבל רק השיר הראשון בדיסק הזה (הצביע על דיסק שאח שלי הגדול הציע לי לשמוע בדיוק באותו שבוע,שהוא היה האנפלאגד) הוא השיר הכי יפה שקיים". ואז קרה מה שקרה ואליס אין צ'איינס הם הלהקה הכי טובה בעולם.

שיר מדהים.

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: המשפט שלא מופיע בקישור שנתת.. "Innocence is over" "Ignorance is spoken" וכמובן שהפזמון המדהים.. "eat of the apple, so young I'm crawling back to start" 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: איןןןןן! 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? כל כך! 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלוםכלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? אין 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: התפוח? נע.. זה תפוח רקוב, זה לא אותו דבר. 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? השם הנוכחי כל כך מתאים לו! 8. למי הייתם מקדישים את השיר? המ.. להרבה. 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? שוםשוםשוםםםםםםםם! 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 10

Alice108

New member
@#$@#$

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: A romance is fallen Is suspended my sorrow 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: מה פתאום?! 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? או יה 4. משהו שהייתם משנים בשיר: שום כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? אין לו 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: יש תפוח רקוב?? 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? השם מאוד מתאים לשיר 8. למי הייתם מקדישים את השיר? אממ.. לי 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? שאלה מיותרת.. שום שיר של אליס לא הייתי רוצה לשמוע מבוצע על ידי אמן אחר.. 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 9.7

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo113.gif../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif../images/Emo187.gif

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: "Eat of the apple, so young I'm crawling back to start" "Confidence is broken" "Ignorance is spoken" 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: - 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? יאפ 4. משהו שהייתם משנים בשיר: - 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? - 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? Sorrow? 8. למי הייתם מקדישים את השיר? - 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? - 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 7

למעלה