שיר על פי הפורום
>Love, Hate, Love

shani judd

New member
../images/Emo79.gifשיר על פי הפורום../images/Emo79.gif>Love, Hate, Love

שבוע שעבר בפינה היה את השיר I can't remember שהגיעה לממוצע של 7.8 נקודות
השבוע בפינה השיר הוא השיר האדיר Love, Hate, Love מילים לשיר - http://www.lyricsfreak.com/a/alice+in+chains/love+hate+love_20005937.html השאלות - 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? 4. משהו שהייתם משנים בשיר: 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? 8. למי הייתם מקדישים את השיר? 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? 10. ציון לשיר מ1 עד 10: לענותת

עונה;]

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: הרבה. אומנם השיר על אהבה, משהו שלא יצא לי לפגוש כל כך>< אבל אפשר להזדהות ולהתחבר עם הרבה ממנו. "Lost inside my sick head I live for you but I'm not alive" "Sweet little angel you should have run Lying, crying, dying to leave Innocence creates my hell" "I want to peel the skin from your face Before the real you lays to waste" נו הכל בקיצור
2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: איןD: 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? בטח! הקול של ליין כל כך עוצמתי בשיר הזה. בלייב בסיאטל בכלל. 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום. 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: קשה. :| 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? לא חושבת על שם אחר חוץ מהנוכחי:] 8. למי הייתם מקדישים את השיר? מממ.. אפחד. 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר? אם כן, איזה? רק ליין בשיר הזה. 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 9.9 XD

everynormal

New member
וואי היום שרתי את השיר הזה

השאלות - 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: כל השיר. המילים שלו כאלה כנות ועצבניות ואמיתיות שפשוט אפשר להתחבר לכולו 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין אין אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? צריך לענות על זה באמת? זה אחד הביצועים הכי טובים, אם לא הביצוע הכי טוב של ליין, צריך חתיכת עוצמה כדי להגיע לטונים כאלו 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום ,מושלם 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? יש לו קליפ הופעה מהליב של פייסליפט, ואני ממש אוהבת את הקליפ הזה, רק ליין נראה שמה ממש לא טוב 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? אי אפשר לתת לשיר הזה שם אחר. 8. למי הייתם מקדישים את השיר? לכל האנשים שאי פעם גדו בהם ושברו להם את הלב 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? אפילו לא רוצה לחשוב על האפשרות הזאת!!! 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 10. גאונות לשמה

Girl In The Box

New member
you told me i'm the only oneeee

השאלות - 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה:ממ..נראה לי כל השיר...ליריקה ממש יפההה במיוחד שני הקטעים האלה: I tried to love you I thought I could I tried to own you I thought I would You told me Im the only one Sweet little angel you should have run Lying, crying, dying to leave Innocence creates my hell" 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:חס וחלילה! 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר?בטח!!! 4. משהו שהייתם משנים בשיר:כלוםםםם 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]?אין קליפ 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו?אותו שם 8. למי הייתם מקדישים את השיר?ממ לא יודעת 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה?לא 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 10

nothingman1

New member
קר

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: I wanna peel the skin from your face ליין שר בצורה מאוד מתוחה ועצבנית בשיר, לכן השורה הזו יותר תפסה אותי מאשר כל הדברים שאמרוים להיות מתוחכמים יותר או מרגשים יותר... אלים וישיר, אהבתי 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:
3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? 9.7, אחד הטובים 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? אין 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: כמו לוטם 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? שם מעולה... אני אוהב שמעבירים מסר מסויים בשם של השיר, וזה לא סתם קטע מהשיר (במקרה הזה זה כן, אבל עדיין זה מעביר מסר מסויים) 8. למי הייתם מקדישים את השיר? לא יודע 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? דיפ פרפל, זה יהיה תותח 10. ציון לשיר מ1 עד 10: בפעם הראשונה נראה לי שאני עושה את זה- 10

למעלה