שיר על פי הפורום
>Man in the box

shani judd

New member
../images/Emo79.gifשיר על פי הפורום../images/Emo79.gif>Man in the box

בשבוע שעבר היה בפינה את השיר We Die Young שהגיע לממוצע של 9.2 נקודות, יפה. :] השבוע השיר הוא - Man In The Box מילים לשיר - http://www.lyricsfreak.com/a/alice+in+chains/man+in+the+box_20005883.html השאלות: 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? 4. משהו שהייתם משנים בשיר: 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? 8. למי הייתם מקדישים את השיר? 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? 10. ציון לשיר מ1 עד 10: תענו :>

everynormal

New member
איזה שיררררררררר

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה:Im the man in the box Buried in my shit Wont you come and save me, save me 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין!!!!!!!!!!!!!! 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? מ-א-ו-ד. יש בו את אחד הסולואים האהובים עליי של ג'רי, והתיפוף של שון בהתחלה הוא ממש לפנים! וליין.....
באמת אני צריכה להגיד מה אני חושבת עליו? 4. משהו שהייתם משנים בשיר: שום דבר 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]?כן! זה הקליפ הכי אהוב עליי של אליס, פשוט תענוג לעיינים לראות את הפנים המלאכיות של ליין כל כך מקרוב
6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? פיד מיי אייז? עדיף מן אין דה בוקס.... 8. למי הייתם מקדישים את השיר? לי! 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? חס וחלילה, חילול הקודש! 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 10!!

Girl In The Box

New member
....Feeeeeeeeed my eyes

השאלות: 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: Im the man in the box Buried in my shit Wont you come and save me, save me 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר?כמובן!!! אחד השירים הכי טובים של אליס!השילוב של הקולות של ג'רי וליין כ"כ יפההההה 4. משהו שהייתם משנים בשיר:כלוםםםםםם 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]?כןןןןן
6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו?משאירה אותו כמו שהוא 8. למי הייתם מקדישים את השיר?ממ..לא יודעת 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה?לא!!!! כמו שאוריאן אמרה-חילול הקודש!! 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 10!!!!!

can you sew them shut?

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: "Im the dog who gets beat Shove my nose in shit Wont you come and save me, save me" 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין! 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? מאוד! 4. משהו שהייתם משנים בשיר: אולי עושה אותו מהיר יותר. למרות שאני בטוחה שאם אני אשמע אותו מהיר יותר הוא יאבד מהקסם שלו בעיני:) 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? אהא:] 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
D: 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? שום שם אחר. שם מדהים
8. למי הייתם מקדישים את השיר? לא יודעת
9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? מממ.. לא עולה לי כרגע. 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 10 מבחינתי!!

mary06

New member
נאמי

כזה שיר אליסי :) או או רק לי יצא לראות את הפרק של פשע מהעבר ששמו אותו ברקע? הייתי בשוק :) 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה:אין משהו מיוחד 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: נופ 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? בוודאי :) 4. משהו שהייתם משנים בשיר: נופ 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? לא ממש..אבל יחסית לתקופה והכל אני מניחה שהוא סבבה..חח והחליפו את "שיט".. 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
נורא קשה הפעם.. 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? אותו שם 8. למי הייתם מקדישים את השיר? אף אחד 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? נוור! 10. ציון לשיר מ1 עד 10:10!

everynormal

New member
שמעתי על הסדרה הזאת "פשע מן העבר"

אמרו לי שיש שמה שירים ממש טובים וגם שפעם היה את השיר plush של סטון טמפל פיילוטס

mary06

New member
חח זה היה צירוף מקרים קסום :)

כי בד"כ אני לא צופה בה..באותו ערב יצא לי לראות וגם היה פרק ממש טוב וגם אליס ! לאקי מי :)

nothingman1

New member
הורס ../images/Emo190.gif

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה:Feed my eyes, can you sew them shut? Jesus christ, deny your maker 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? מאוד 4. משהו שהייתם משנים בשיר: הייתי עושה אותו יותר מגוון 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? 7.8 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: זה די ברור 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? דווקא השם שלו ממש טוב, מדגיש את כוונת השיר 8. למי הייתם מקדישים את השיר? ארגון לזכויות בעלי חיים 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? סאונדגארדן 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 8.7

shani judd

New member
סאונדגארדן? 8.7?

אוקיי יאיר..זו אולי נקמה בשיר או משו כזה?XD

למעלה