שיר על פי הפורום
>No Excuses

shani judd

New member
../images/Emo79.gifשיר על פי הפורום../images/Emo79.gif>No Excuses

בשבוע שעבר בפינה היה כאן את השיר המקסים I Stay Away והוא הגיע לממוצע של 8.7..תוצאה יפה.
השיר לשבוע הזה הוא - No Excuses. ליריקס לשיר> http://www.lyricsfreak.com/a/alice+in+chains/no+excuses_20005987.html ולמי שרוצה לשמוע את השיר> http://www.youtube.com/watch?v=Oz8ctHV3nwA השאלות- 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: 2. שורה מהשיר שמפריעה [אם מפריעה]: 3. אוהבים את הביצוע של ליין/ג'רי בשיר? 4. משהו שהייתם משנים בשיר: 5. אוהבים את הקליפ של השיר [אם יש לו קליפ]? 6. איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? 8. למי הייתם מקדישים את השיר? 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר? אם כן, איזה? 10. ציון לשיר מ1 עד 10: בהצלחה :]]

Jar of flies פשוט מלא בשירים טובים.

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: "Its alright There comes a time Got no patience to search For peace of mind" 2. שורה מהשיר שמפריעה [אם מפריעה]: אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין/ג'רי בשיר? יאפ 4. משהו שהייתם משנים בשיר: אולי את זה שהפזמון חוזר על עצמו הרבה יחסית. אבל אני אוהבת אותו כמו שהוא:] 5. אוהבים את הקליפ של השיר [אם יש לו קליפ]? אוהבת. למרות שעדיין לא ממש הבנתי מה הוא אומר לגמרי. 6. איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
"Leave our rain, a cold Trade for warm sunshine".. 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? אותו שם 8. למי הייתם מקדישים את השיר? המפף.. שאלה טובה. 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר? אם כן, איזה? הייתי רוצה לשמוע. לא עולה לי להקה אבל 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 9.7

everynormal

New member
אכן.

זה פשוט (מיני) אלבום מדהים. יש בו המון המון רגש בנגינה של ג'רי, הוא פשוט עושה שם עבודה מצויינת

האה, אחד השירים.

תמיד רציתי לעשות אותו בעיבוד בוסה-נובה:) "Leave our rain, a cold Trade for warm sunshine", זו השורה האהובה עלי. ואין שום (אבל שום) שורה שמפריעה. ואני מאוד אוהבת את הביצוע של ליין וג'רי בשיר, ולא הייתי משנה בו כלום. גם לא בקליפ, הוא אדיר. לא הייתי נותנת לו שם אחר, ואני חושבת שבתים מסוימים בשיר הייתי מקדישה לאח שלי כמו שהוא פעם הקדיש לי את הבית האחרון. (ועכשיו כולם ביחד- אווווו... (?) ) שום להקה אחרת ושום נעליים. 9.7 זה מה שהוא מקבל, כי כולכם כבר יודעים למי שמור ה10

shirbowie

New member
אני..../images/Emo13.gif

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: Its okay Had a bad day Hands are bruised from Breaking rocks all day Drained and blue I bleed for you You think its funny, well Youre drowning in it too 2. שורה מהשיר שמפריעה [אם מפריעה]:אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין/ג'רי בשיר?כן 4. משהו שהייתם משנים בשיר:כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר [אם יש לו קליפ]?אני חושבת שכן..כל מה שאני זוכרת זה את ההתחלה עם האיש שרץ 6. איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:אין 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו?שום דבר,זה הכי מתאים 8. למי הייתם מקדישים את השיר?לעצמי 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר? אם כן, איזה?נייט 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 7.5

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifשכחתם את היומולדת שלי:(

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: "Its alright There comes a time Got no patience to search For peace of mind 2. שורה מהשיר שמפריעה [אם מפריעה]: - 3. אוהבים את הביצוע של ליין/ג'רי בשיר? אכן 4. משהו שהייתם משנים בשיר: - 5. אוהבים את הקליפ של השיר [אם יש לו קליפ]? לא ראיתי O: 6. איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: - 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? - 8. למי הייתם מקדישים את השיר? - 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר? אם כן, איזה? - 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 8

shani judd

New member
לא שכחנו

פשוט השירשור ימי הולדת די לא מועיל היה צריך לעשות מה שאמרתי עם הלוח אירועים, ככה זה מסודר

everynormal

New member
שיר כל כך יפה! בדיוק היום חשבתי עליו =]

השאלות- 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה:You my friend I will defend And if we change, well i Love you anyway 2. שורה מהשיר שמפריעה [אם מפריעה]:אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין/ג'רי בשיר?מאוד 4. משהו שהייתם משנים בשיר:כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר [אם יש לו קליפ]?כן אני אוהבת את הקליפ, למרות שהוא קצת מעציב אותי אין לי מושג למה.... 6. איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:אין 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו?אין 8. למי הייתם מקדישים את השיר?יש מישו שהייתי מעדיפה לא לומר את שמו 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר? אם כן, איזה? חס ושלום 10. ציון לשיר מ1 עד 10:10 ללא ספק

MilkShack

New member
לא מת עליו בכלל =S

הוא מהשירים הפחות האהובים עליי שלהם... אין בו את העוצמה שגרמה לי לאהוב אותם, חוץ מהסולו שהוא אחלה =] 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: לא מתחבר במיוחד לליריקס 2. שורה מהשיר שמפריעה [אם מפריעה]: חחחח זאת קטגורייה משונה 3. אוהבים את הביצוע של ליין/ג'רי בשיר? כן, הוא אחלה.. 4. משהו שהייתם משנים בשיר: לא משנים ! 5. אוהבים את הקליפ של השיר [אם יש לו קליפ]? כע. נחמד 6. איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: לאדע. 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? 8. למי הייתם מקדישים את השיר? 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר? אם כן, איזה? 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 6

למעלה