שיר על פי הפורום
>Nutshell

shani judd

New member
../images/Emo79.gifשיר על פי הפורום../images/Emo79.gif>Nutshell

בשבוע שעבר בפינה, היה כאן את השיר Rotten Apple והוא הגיע לממוצע נקודות של 9.05 התחלה יפה. :) השיר לשבוע הזה [ואני מצפה להרבה תגובות!] הוא Nutshell ליריקס> http://www.lyricsfreak.com/a/alice+in+chains/nutshell_20005988.html ולמי שרוצה לשמוע את השיר[מהאנפלגד]> http://www.youtube.com/watch?v=kqgrEcZndic השאלות- 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? 4. משהו שהייתם משנים בשיר: 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? 8. למי הייתם מקדישים את השיר? 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? 10. ציון לשיר מ1 עד 10: בהצלחה.

Alice108

New member
../images/Emo99.gif

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: If I cant be my own Id feel better dead 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: שום שורה!!!!!! 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? מאוד מאוד מאוד 4. משהו שהייתם משנים בשיר: שום דבר!!!! 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? יש לי את האנפלאגד, שיר ראשון ומאוד יפה! 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: - 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? לא עולה לי עכשיו 8. למי הייתם מקדישים את השיר? לעצמי 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? שום ביצוע לא יהיה כמו זה.. 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 10

ע"פ האנפלאגד...

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: אני גרועה בזה. 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: הכל! 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? איכסה לא! 4. משהו שהייתם משנים בשיר: הכל! 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? לא 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? Dirt 8. למי הייתם מקדישים את השיר? ליריביי 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? הגיימבויז 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 10

Aline In Chains

New member
מדהים.

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: כל השיר. 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: למה שיהיה?
ג 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר: מאד. 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום!! 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? - 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: - 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? - 8. למי הייתם מקדישים את השיר? אני צריכה לחשוב על זה. 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה?הייתי רוצה לשמוע את ג'ף באקלי מבצע. 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 10.

שיר כל כך מדהים.

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: כולו. הבית השני יותר. 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: איןאין, חס וחלילה! 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!
4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום. 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? האנפלאגד? P: הוא מגניב. 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: |קונכיה|
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? שם מדהים. 8. למי הייתם מקדישים את השיר? לעצמי.
9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? אף אחד. 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 10.

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo23.gif

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: "If I cant be my own, Id feel better dead" 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: - 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? יאפ
4. משהו שהייתם משנים בשיר: - 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? ההופעת אנפלאגד, כן 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: - 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? Alone? 8. למי הייתם מקדישים את השיר? - 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? - 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 10

everynormal

New member
שיר מצמרר שעושה חשק לבכות

השאלות- 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה:And yet I fight And yet I fight This battle all alone No one to cry to No place to call home, And yet I find Repeating in my head If I cant be my own Id feel better dead 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:אין שיר פשוט מדהים. 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר?מאוד. אפשר להרגיש את העצבות ואת איבוד התקווה בקולו של ליין, בנוסף הגיטרה של ג'רי "בוכה" ועצובה וזה פשוט נוגע ללב ומרוב שזה אמיתי זה כל כך מצמרר ומעציב. 4. משהו שהייתם משנים בשיר:כלום. 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]?קליפ אנפלאגד. זה קליפ יפה, אבל אני לא אוהבת אותו. ממש מדכא לראות את ליין שבוז, חצי מת שר שיר כזה. 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:אין. 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו?לא מתאים שם אחר. "קונכייה" זה לגמרי השם שמתאר הכי טוב את השיר הזה 8. למי הייתם מקדישים את השיר? בעיקר לאנשים מיואשים, שכבר איבדו תקווה. 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? אין, פשוט אין בנאדם שיכול לבצע את זה בצורה שאליס מבצעים. אין, פשוט אין, וזה מה שאני כל כך אוהבת בלהקה הזאת הם פשוט אמיתיים וכנים, הכתיבה של ליין היא גלוייה ופשוטה, לשמוע אמן אחר מבצע שיר שלו זה כמו לחקות את דמותו זה לא אפשרי בעיניי. 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 10 ללא ספק. מגיע לו אפילו יותר מזה.

תשובות:

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: And yet I find Repeating in my head 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין! 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? מאוד. 4. משהו שהייתם משנים בשיר: שום דבר. הוא מושלם. 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? אין קליפ... 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: לא נראה לי שיש... 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? לא נראה לי שמתאים לו שם אחר... 8. למי הייתם מקדישים את השיר? לעצמי. 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? לא. 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 10 השיר הזה התנגן אצלי בראש כל השבוע כמעט.

shirbowie

New member
../images/Emo99.gif

שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: We chase misprinted lies We face the path of time And yet I fight And yet I fight This battle all alone No one to cry to No place to call home 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:נייט 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר?כמובן :] 4. משהו שהייתם משנים בשיר:כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]?לא חושבת שיצא לי לראות.. 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: אין 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו?אין 8. למי הייתם מקדישים את השיר?לעצמי 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה?לא! 10. ציון לשיר מ1 עד 10:10 בעיקר באנפלגד..זה ממש קסם

brass monkey

New member
שיר משעמם חסר נשמה, ואין לי מושג מה ההתהלבות

סתם! אחלה שיר, אני יותר אוהב את ההופעה האקוסטית מאשר את השיר המקורי בדיסק. שם הקריאות של ליין יפות יותר, למרות שהסולואים קצת פחות מושמעים...(פעם אחרונה ששמעתי אותו היתה לפני חצי שנה בערך) 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: לא זוכר, 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר?כן. 4. משהו שהייתם משנים בשיר: אין 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]?ההופעה האקוסטית כולה היתה שווה גם רק עם השיר הזה בלבד. 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו?שם די מחוכם.. לא הייתי מחליפו 8. למי הייתם מקדישים את השיר? אמממ...לאף אחד. אני את השירים הטובים שומר לעצמי.. 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? אממ...אולי REM ? 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 8.5

Shemesh161

New member
אוו.

השאלות- 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: 2 הבתים. שיר כזה מדהים. 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? כל כך. בעיקר באנפלגאד. 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלוםכלום. 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? אוהבת את האנפלגאד מאד. 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? השם נאטשל מתאים ממש דווקא. 8. למי הייתם מקדישים את השיר? לעצמי. סתם. לא יודעת. 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? ממש לא.לא מתאים. אליס זה אליס. 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 9

למעלה