שיר על פי הפורום
>Over Now

shani judd

New member
../images/Emo79.gifשיר על פי הפורום../images/Emo79.gif>Over Now

בשבוע שעבר בפינה היה פה את השיר פרוגס והוא הגיע ללמוצע נקודות של 9.08.
השבוע בפינה השיר הוא: Over Now מילים>http://www.seeklyrics.com/lyrics/Alice-In-Chains/Over-Now.html למי שרוצה לשמוע את השיר> http://www.youtube.com/watch?v=Dif0s5h9In8 השאלות: 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? 4. משהו שהייתם משנים בשיר: 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? 8. למי הייתם מקדישים את השיר? 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? 10. ציון לשיר מ1 עד 10: תבלו :]]

shirbowie

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: you know it's been on my mind could you stand right here look me straight in the eye and say that it's over now 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:נייט 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר?כה 4. משהו שהייתם משנים בשיר:השיר קצת חוזר על עצמו,אולי הייתי משנה משהו בקשר לזה 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]?לא יצא לי לראות 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
כי עצוב לנו שזה נגמר?... :| 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? we pay our debt sometime 8. למי הייתם מקדישים את השיר?לכל מי שנפרדתי ממנו 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה?שרית חדד..סתם,אפחד 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 6

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifשיר טוב

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: could you stand right here look me straight in the eye and say that it's over now 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: - 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? יאפ 4. משהו שהייתם משנים בשיר: - 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? - 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? it's over? 8. למי הייתם מקדישים את השיר? חח אמ אקס? 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? - 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 10

ved42

New member
אני לא מהפרום אבל

אני ממש ממש ממש אוהב תשיר הזה ופעם ראיתי שניתחו אותו פה ואני לא מוצא את זה אז עם אפשר להעלות קישור משהו אני ממש יודה לכם תודה מראש

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifאממ לפי החיפוש שעשיתי זה לא מוצא

שיר בהרחבה לשיר הזה..אפשר לבקש מאוריאן שתעשה אותו בפינה הבאה

ved42

New member
זה קצט מוזר..

אני מקיר תשיר הזה כי קראתי תתרגום וישר התאהבתי בו.... טוב בכול מקרה

everynormal

New member
עונה

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: זה לא נכנס לי לליריקס, אז אני אכתוב את השורה בעברית, זאת שורה שנחרטה לי חזק במוח- כשהכל הולך לא כמו שצריך, קשה להיות כל כך חזק וגם- אנחנו משלמים את החוב שלנו לפעמים 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר?מאוד 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? יש לו קליפ מהאנפלאגד, וכן אחלה קליפ למרות שלא הכי כיף לראות את ליין חצי מת 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:אין 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? לא עולה לי שם אחר, זה פשוט הכי מתאים 8. למי הייתם מקדישים את השיר? לעצמי נראה לי חחחח 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? לא! לא! לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 10

:]

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: בעיקרון חוזר על עצמו הרבה, אבל זה החלק הכי... "Well it's over now, yet I can see somehow When its all gone wrong, it's hard to be so strong You know its been on my mind Could you stand right there Look me straight in the eye and say That it's over now We pay our debt sometime" 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? יאפ 4. משהו שהייתם משנים בשיר: המ.. לא עולה. 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? האנפלאגד? >< סבבה 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: לאדעת 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? אותו דבר 8. למי הייתם מקדישים את השיר? לעצמי. 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? לא! 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 8.9

למעלה