שיר על פי הפורום
>Real Thing

shani judd

New member
../images/Emo79.gifשיר על פי הפורום../images/Emo79.gif>Real Thing

בפעם שעבר בפינה היה את השיר I Know Something (bout You) שהגיע לממוצע של 8.7 נקודות, יפה. השבוע בפינה השיר הוא - Real Thing ליריקס לשיר - http://www.seeklyrics.com/lyrics/Alice-In-Chains/Real-Thing.html למי שרוצה לשמוע את השיר> http://www.youtube.com/watch?v=63XkXMBcppc השאלות.. 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? 4. משהו שהייתם משנים בשיר: 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? 8. למי הייתם מקדישים את השיר? 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? 10. ציון לשיר מ1 עד 10: כן

nothingman1

New member
אולי השיר הכי מגניב של הלהקה

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: You know the doctors never did me no good They said son you're gonna be a new man I said thank you very much and Can I borrow fifty bucks? פשוט גאוני! 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: לא נראה לי... 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? 10 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? אין 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: אין 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? Straight to nowhere אולי, אבל זה גרוע 8. למי הייתם מקדישים את השיר? לעצמי 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? אף להקה 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 9.3

:)

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: "They said son you're gonna be a new man I said thank you very much and Can I borrow fifty bucks?" גדול>< 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין:p 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? אהא 4. משהו שהייתם משנים בשיר: נאדה 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? אין 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: לא חושבת שיש. 0.0 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? לא יודעת 8. למי הייתם מקדישים את השיר? נמנמנמ. לי
9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? רק אליס! S: 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 9.5

shani judd

New member
עונה גם

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: אממ כל ההתחלה כזה.. 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: לא נראה לי 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? כן..משעשע 4. משהו שהייתם משנים בשיר:- 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? 8. למי הייתם מקדישים את השיר?אנערף 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה?ניקלבק..סתם לא, חס וחלילהXD 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 8.7

everynormal

New member
השיר הראשון ששמעתי שלהם

השאלות.. 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה:'Cause I'm goin' down the steps on a white line Goin' down the steps on a white line Goin' down the steps on a white line Straight to nowhere 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין אחת כזאת 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? בטח. מאוד. השיר הזה הוא השיר הראשון ששמעתי של אליס, שמעתי אותו בהתחלה תחת הכותרת "הרואין" בגרסת הדמו שלו, שהיא יותר מהירה וגם יותר טובה לדעתי, זה השיר שגרם לי להתאהב בלהקה הזאת כל כך 4. משהו שהייתם משנים בשיר:אני חושבת שהיה עדיף להשאיר אותו כמו בגרסת הדמו, מהיר כזה, ולא להאט 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? יש לו קליפ מההופעה של אליס של הלייב של פייסליפט, אני ממש אוהבת את ההופעה הזאת אז מן הסתם שאני גם אוהבת את הקליפ 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: אין 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? הרואין, כמו שחשבתי שקוראים לו בהתחלה... 8. למי הייתם מקדישים את השיר? לעצמי 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? חס ושלום 10. ציון לשיר מ1 עד 10: לגרסת פייסליפט-9, לגרסת הדמו-10

mary06

New member
../images/Emo11.gif

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: אין 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? ברור 4. משהו שהייתם משנים בשיר: אין 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? אין 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: חבל שאין אייקון של טביעות רגליים.. 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? Goin' down the steps on a white line אבל זה ארוך../: 8. למי הייתם מקדישים את השיר? אף אחד 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? בקסטריט בויז..נו מה נראה לכם?! 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 8

Girl In The Box

New member
הרבה זמן לא הייתי פה..

עכשיו אני יגיב יותר 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: 'Cause I'm goin' down the steps on a white lne Goin' down the steps on a white line Goin' down the steps on a white line Straight to nowhere 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר?בטח 4. משהו שהייתם משנים בשיר:כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]?אין 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:גם אין 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו?לא יודעת 8. למי הייתם מקדישים את השיר?לאף אחד 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה?ממש לא 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 8.5

למעלה