שיר על פי הפורום
>Sea Of Sorrow

shani judd

New member
../images/Emo79.gifשיר על פי הפורום../images/Emo79.gif>Sea Of Sorrow

בשבוע שעבר היה פה את השיר Man in the box שהגיע לממוצע של 9.7 נקודות בזכות יאיר שהרס את הממוצע של ה10 נק' שהגיע לשיר
אז תודות לו :) בכל מקרה השיר לשבוע הזה הוא - Sea Of Sorrow ליריקה - http://www.seeklyrics.com/lyrics/Alice-In-Chains/Sea-Of-Sorrow.html שאלות: 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? 4. משהו שהייתם משנים בשיר: 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? 8. למי הייתם מקדישים את השיר? 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? 10. ציון לשיר מ1 עד 10: תענו

everynormal

New member
עונה

שאלות: 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה:Lines cut across my face Why you laugh at my disgrace I'll never know How far to go To reach that place בכלל אני אוהבת את כל המילים 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? מאוד 4. משהו שהייתם משנים בשיר:כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? יש לו 2 קליפים ואני אוהבת את הגרסה הישנה כשלליין יש ראסטות כאלה כמו של מריצה מהמורדים 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: ים 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? יו אופנד פייר (למרות שזה מזכיר מידיי את השיר של סילברצ'ייר) 8. למי הייתם מקדישים את השיר? אין מישהו 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? חס וחלילה וזה תקף לגבי כל שיר של אליס 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 9

איזה שיר! ../images/Emo99.gif

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: "Mind, of destructive taste I choose...to stroll amongst the waste" 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין
3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? ברור! 4. משהו שהייתם משנים בשיר: נאדה. 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? אהא, את שניהם. 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: הייתה פה פעם מדורה, אז.. |מדורה| 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? you opened fire [למרות שבאמת מזכיר ת'שיר של סילברצ'ייר] 8. למי הייתם מקדישים את השיר? מממ.. פרטי
9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? ממש לא! רק אליס
10. ציון לשיר מ1 עד 10: 9.5

everynormal

New member
וואי עכשיו זה עשה לי חשק

לשמוע את השיר "אופן פייר" של סילברצ'ייר שיר ממש טוב

Girl In The Box

New member
....

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: Mind, of destructive taste I choose...to stroll amongst the waste 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:אין כזאת 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר?כמובן!!
4. משהו שהייתם משנים בשיר:כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]?א-הא 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:אין 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו?אותו שם 8. למי הייתם מקדישים את השיר?לא יודעת 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה?ממש לא!! 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 9

everynormal

New member
../images/Emo207.gif כתבו על אליס ב- "רייטינג"

בעמוד הראשון בטור של העורך הראשי, אז הוא כתב שנודע לו שאליס אין צ'יינס התאחדו לסיבוב הופעות והוא לא ידע על זה, וזה ממש הפתיע אותו שאחת הלהקות הגדולות בהיסטוריה מחליטה להתאחד עם "זמר קריוקי", ושהוא מבין שכנראה ג'רי רוצה שוב לחוות את הרגעים היפים שהיו לו בניינטיז, אבל לדעתו יש דברים שחייבים לתת להם לנוח על משכבם בשלום, ושנוסטלגיה לפעמים זה דבר מסוכן מאוד. ת'אמת שאני חייבת לציין שאני מסכימה עם זה..... אה ויש גם תמונה קטנה של אליס

mary06

New member
תורי :)

שאלות: 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: דווקא לא מתחברת לליריקס, אבל החלק של You opened fire...and your mark was true You opened fire...aim my smilin' skull at you You opened fire... הוא לדעתי הכי יפה פה.. 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? ממ כן, השירה של ג'רי קצת מעצבנת אותי פה..אבל שיהיה הם עדיין טובים. 4. משהו שהייתם משנים בשיר: אין 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? הגרסה שהם לא שחררו יותר יפה, מישהו יודע למה הם וויתרו עליה?! השיער של ליין מוזר אבל נו למי אכפת.. הגרסה הרשמית משגעת את השכל..ליין אולי יותר יפה אבל הקליפ /: 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
דמעות רבות של צער הופכות בסוף לים של צער.. או
כי אחרי שנכנסים לים מרגישים צער או עצב..עמוק אה?
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? שם מושלם. 8. למי הייתם מקדישים את השיר? לא יודעת.. 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? נופ. 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 7.5 תעשי פעם הבאה על Iron Gland

everynormal

New member
נראה שהם לא שיחררו את הקליפ הראשון

בגלל שבקליפ רואים אותם כזה שורפים תמונות של בנות, והם נראים רגישים מידיי אז הם בטח רצו לעשות משהו קשוח ועצבני יותר ולא להיראות רגישים, ובטח ליין לא אהב את איך שהשיער שלו נראה סתם חחחחחחחחחחחח אני אבדוק באמת למה

nothingman1

New member
../images/Emo123.gifany time

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: Lines cut across my face Why you laugh at my disgrace 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: נההה... 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? 9 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? 8.5 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? לא הייתי משנה 8. למי הייתם מקדישים את השיר? אף אחד 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? רייג' אגיינסט דה משין בעיבוד מעניין! 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 8.8

everynormal

New member
רייג' אגיינסט דה משין?!?!?!?

באמת יש לך רעיונות מטורפים חחחחחחח

MiMiMor

New member
כולם מפספסים! ../images/Emo13.gif

VH1 קלאסיק! מה הסיכויים?! (=

למעלה