שיר על פי הפורום
>Shame in You

shani judd

New member
../images/Emo79.gifשיר על פי הפורום../images/Emo79.gif>Shame in You

בשבוע שעבר, היה פה את השיר Again שהגיע לממוצע של 9.4 נקודות, בין הגבוהים! השבוע השיר הוא Shame in You [איפה זוהר?!] ליריקס> http://www.lyricsfreak.com/a/alice+in+chains/shame+in+you_20005860.html השאלות: 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? 4. משהו שהייתם משנים בשיר: 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? 8. למי הייתם מקדישים את השיר? 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? 10. ציון לשיר מ1 עד 10: חג שמח אנשים!

הו.. ../images/Emo9.gif

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: "When Im layin, Im still tryin, concentrating on dyin, yeah Youre right as rain, but youre all to blame Agreed my crimes the same My sins Ill claim, give you back shed pain Go find a place for own shame So you can deal with this thing unreal No one made you feel any hurt, yeah" "Yeah, I believe in inner peace" שיר שכתוב כל כך יפה.. 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין.. 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? הקול של ליין נשמע כל כך פחות טוב משהיה.. :\ 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? אין 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: אין לי מושג.. 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? השם מתאים לו. 8. למי הייתם מקדישים את השיר? לזוהר? :] 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? אפחדאפחד 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 9.8

everynormal

New member
עונה

השאלות: 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה:Youre right as rain, but youre all to blame Agreed my crimes the same My sins Ill claim, give you back shed pain Go find a place for own shame So you can deal with this thing unreal No one made you feel any hurt, yeah 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? כן 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]?אין לו 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:אין 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? רק השם הזה 8. למי הייתם מקדישים את השיר? לעצמי 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? חס ושלום 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 9.5

Alice108

New member
קצת חדשה..

אבל קוראת פה כבר כמה זמן.. 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: יש כמה.. אבל נגיד ש Now you hear me, for the things I see Yeah, I believe in inner peace, yeah 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: מה פתאום מפריעה?! 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? ליין
.. 4. משהו שהייתם משנים בשיר: שומדבר!! 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? לא יודעת אם יש.. בכל מקרה לא ראיתי 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: |אין דבר כזה| 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? 0_O 8. למי הייתם מקדישים את השיר? לעצמי.. 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר? NO 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 9

Alice108

New member
שאלה קטנה..

לדודה שלי יש עוד מעט יומולדת והיא גם אוהבת אליס.. אני רוצה לקנות לה דיסק.. אז מבחינת הדדיסקים של אליס Dirt הוא הכי טוב.. אני טועה?? או שכדאי לקנות לה דיסק אחר?..

shani judd

New member
כן, אפשר להגיד שדירט הוא הדיסק האהוב ביותר

אבל זה כבר עניין של טעם :)

everynormal

New member
תראי, מה שאני ממליצה לך לקנות-

נכון שדירט נחשב לדיסק הכי מצליח של אליס וגם הכי טוב, אך לא תמיד זה הדיסק שממנו כדי להתחיל, אחרי הכל דירט הוא מעין אלבום "דיכאון" והוא דיי כבד, ככה שלהתחלה הייתי ממליצה לך לקנות לה את פייסליפט ואני אומרת את זה כי אני זוכרת שכשהתחלתי ממש לאהוב את אליס בכיתה ט' והלכתי לחנות דיסקים לקנות אלבום שלהם המוכר אמר לי את אותו הדבר

Alice108

New member
אבל הרבה מאוד אומרים

שבפייסליפט יש הרבה שירים שלא מאפיינים את אליס ולא ממש טובים.. זו לא דעתי אבל יש כאלה שאומרים ואולי היא תאהב את הדיסק הזה פחות.. ופייסליפט באמת לא משתווה לדירט לדעתי..

Alice108

New member
גם אני לא..

למרות שאני אוהבת יותר את דירט.. בכל מקרה עד שאני אגיע לתו השמיני..
אני חיפאית!!

Alice108

New member
טאוור רקורדס..../images/Emo4.gif

אם בא לך לקנות דיסק ב982468 שקל.. יש גם את הג'אנק והאוזן השלישית אבל אין בהם כל כך מבחר טוב כמו פעם.. והתו השמיני עדיין הכי זול!!

shani judd

New member
מה? אבל דיסקים של אליס לא עולים כלכך יקר

בכל זאת דיסקים די ישנים..

למעלה