שיר על פי הפורום
>Sunshine

shani judd

New member
../images/Emo79.gifשיר על פי הפורום../images/Emo79.gif>Sunshine

בפעם שעברה בפינה היה פה את השיר It aint like that שהגיע לממוצע של 9.16 נקודות! יפה.
הפעם השיר הוא - Sunshine ליריקס - http://www.lyricsdepot.com/alice-in-chains/sunshine.html השאלות: 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? 4. משהו שהייתם משנים בשיר: 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? 8. למי הייתם מקדישים את השיר? 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? 10. ציון לשיר מ1 עד 10: קדימה, לענותת

everynormal

New member
וואי אני מתה על השיר הזה

השאלות: 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה:Memory, set me free, yeah I don't care no more Mother please, come for me 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? בטח! פייסליפט איך אפשר לא לאהוב 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]?אין 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: שמש 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו?אני צריכה לחשוב על זה 8. למי הייתם מקדישים את השיר? לעצמי? 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה?באמת צריך לענות על זה? 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 10

mary06

New member
../images/Emo42.gif

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: Memory, set me free, yeah I don't care no more Mother please, come for me 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר?יאפ 4. משהו שהייתם משנים בשיר:כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? נראה לי שאין 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
הפעם קל 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? Mother אולי 8. למי הייתם מקדישים את השיר? לא יודעת 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? ממ אולי סאונדגארדן (ובלי קשר לעניין של השמש..) 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 9

Girl In The Box

New member
איזה שירררר

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: Sunshine...sweet love my labor Don't mind...I don't care no more Memory, set me free, yeah I don't care no more Mother please, come for me 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר?בטח! 4. משהו שהייתם משנים בשיר:כלום..שיר מעולה 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]?אין 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו?ממ אולי i don't care no more 8. למי הייתם מקדישים את השיר?ממ..לא יודעת 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה?לא עולה לי משהו עכשיו 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 10

למעלה