שיר על פי הפורום
>Would?

shani judd

New member
../images/Emo79.gifשיר על פי הפורום../images/Emo79.gif>Would?

אז שבוע שעבר בפינה היה פה את השיר Angry chair והוא הגיע ללמוצע של 8.9 נקודות. והשבוע בפינה, השיר האחרון מהאלבום Dirt..Would? מילים:http://www.seeklyrics.com/lyrics/Alice-In-Chains/Would.html שאלות- 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? 4. משהו שהייתם משנים בשיר: 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? 8. למי הייתם מקדישים את השיר? 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? 10. ציון לשיר מ1 עד 10: נממ..תענו :]

danduuu

New member
איזה שירררר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: בעיקרון הכל, אבל ממש אוהבת את השורה הזאת If i would, could you? 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין :] 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? הווו כן
4. משהו שהייתם משנים בשיר: כ-ל-ו-ם 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? יש לו קליפ נכון? אז כן
6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
סתם לא'דעת 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? --- 8. למי הייתם מקדישים את השיר? המ לא'דעת 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? אמ לא נראה לי. הכי מתאים לאליס 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 20

אינטו דה פלוד אגיין

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה:את האמת, יש לאליס שירים עם ליריקה יפה יותר. (או שאולי סתם לא הבנתי את המילים
) Am i wrong? have i run too far to get home אולי זה, אם כי לא קראתי לעומק. 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: נהה. 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? בהחלט
4. משהו שהייתם משנים בשיר:שום דבר. 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]?כן. 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו?לא יודעת. 8. למי הייתם מקדישים את השיר?הוא לא מוקדש כבר לאנדרו ווד? 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה?לא. 10. ציון לשיר מ1 עד 10:10, מה. ובנוסף, אני חושבת שיש כאן באס יפה. למרות המעמד של השיר הזה כ"להיט" (גם כן להיט
) הוא לא מאוד קליט. בפעמים הראשונות לא מאוד התרשמתי ממנו. אולי מה שעושה אותו לשיר הידוע זה שהוא מאוד מייצג את אליס. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Girl In The Box

New member
וודדדדדדדדדדד

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: Am I wrong? have i run too far to get home, yeah Have I gone? and left you here alone If i would, could you? 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר?בטח 4. משהו שהייתם משנים בשיר:כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]?כן 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:אין 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו?לא יודעת 8. למי הייתם מקדישים את השיר?לא יודעת 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה?לא! 10. ציון לשיר מ1 עד 10:10!

everynormal

New member
עונה

שאלות- 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: הפזמון 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? בטח!!! אחד הביצועים!! 4. משהו שהייתם משנים בשיר: את הקליפ 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? יש לו קליפ, אבל הקליפ לא קשור לסרט אז זה קצת מוריד, אבל כעיקרון קליפ יפה 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:אין 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? אין, זה פשוט השם 8. למי הייתם מקדישים את השיר? אנדי ווד (כמה לא מקורי...) 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? בשום פנים ואופן 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 9- רק בגלל שזה שיר חרוש

mary06

New member
נאמי

שאלות- 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: so i made a big mistake" "try to see it once my way זה לא מה שאנחנו חושבים לעצמנו כל פעם שאנחנו מפשלים? 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? ברור 4. משהו שהייתם משנים בשיר: אין 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? לא במיוחד..והמראה של ליין /: 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
הכי הגיוני..כל השיר זה שאלה רטורית גדולה.. 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? השם מושלם 8. למי הייתם מקדישים את השיר? / 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? לא..לא..ולא.. 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 8..הוא לא אחד האהובים עליי אבל כיף להקשיב לו :) והיי שרדתי את 'סינגלס' בשביל לראות אותם שרים אותו

Big bear

New member
O:

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: האחרונה, If i would, could you? 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? כן, כל השאר גרועים 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? אממ כן נחמד. 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: >< 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? 8. למי הייתם מקדישים את השיר? 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? לא נראה לי, זה תפור על אליס כזה. כל הקאברים שראיתי לא שווים כלום. 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 10

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifדאם דאם

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: so i made a big mistake, try to see it once my way 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: כלום 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? כן 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? לא ראיתי 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? Am i wrong? 8. למי הייתם מקדישים את השיר? לאיודעת 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? לאיודעת 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 10

SecondFace

New member
If I would could you?

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: וול כרגע- Am I wrong? have i run too far to get home, yeah Have I gone? and left you here alone If i would, could you? 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:נונ 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר?מבחיינת הכל פשוט אחד ה-ביצועים! 4. משהו שהייתם משנים בשיר:נונ 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]?ממש.. הייתי רואה תקליפ הזה פעם לפחות פעם בשבוע אני ממש אוהבת אותו 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו?אינטו דה פלוד?... לא נראה לי ממ לא בטוחה 8. למי הייתם מקדישים את השיר?לכל מי שישמח בהקדשה:) 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?חס ושלום הספיק לי עם ג'יימס 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 9.7

מ א י י ק

New member
הכל 10 פשוט../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo19.gif

זה ה-שיר שלהם,והשיר הכי הכי הכי הכי הכי הכי אהוב עליי שלהם
הוא פשוט מושלם

ארררררררררררר../images/Emo99.gif

חייבת לענות, חייבת לענות!!!
1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: "Drifting body it's sole desertion" "Am i wrong? have i run too far to get home" 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: לא מפריע
3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!! 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום. 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? אהא. 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: נמ... אני אהיה לא מקורית ואגיד
[הוא באמת הכי מתאים לו
] 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? לא הייתי משנה! 8. למי הייתם מקדישים את השיר? לעצמי, הופעה חיה עם ליין. אבל זה לא כזה אפשרי
9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? אף אחד. 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 10! אני חייבת להגיד שההתחלה של השיר מכניסה כל כך הרבה אדרנלין לגוף! ההתחלה שווה את כל השיר. וגם הסוף
טוב נו, כל השיר

muriel

New member
אני לא מצליחה להבין מה אומר המשפט הזה!!

"teach thee on child of love hereafter" כאילו.. את המילים אני מבינה כשהן לחוד.. אבל ביחד.. זה פשוט לא מסתדר לי.. פליייייייייייייייייייייזזזזזזזזז תעזרו לי להבין את זה! חחח אני אשכרה לא מצליחה לישון טוב בגלל זה...(תקראו לי מכורה למוסיקה תקראו לי אובססיבית תקראו לי משוגעת.. לא אכפת לי..רק תעזרו ליייי!!!)

למעלה