שיר על פי הפורום :)

shani judd

New member
../images/Emo79.gifשיר על פי הפורום :) ../images/Emo79.gif

זה כבר לא שיר עלפי הקומונה, נכון? אוקיי נתחיל את הפינת מחדש כמובן, כי זה פורום חדש ויש הרבה אנשים חדשים :) אז העדפתי להתחיל עם הדיסק - Dirt! והשיר הראשון מתוך הדיסק הוא..Them Bones והשאלות: 1. שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אלייה: 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: 3. אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? 4. משהו שהייתם משנים בשיר: 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? 8. ציון לשיר מ1 עד 10: תענו!

יש לי בעיה קשה עם השיר הזה

הוא האהוב עלי ביותר משירי אליס, והתכנון הוא לשים אותו כרינגטון MP3 בפלאפון. הבעיה שאישתי מתנגדת. אז מה אני צריך לעשות? האם להתגרש? עזרה בבקשה

מ א י י ק

New member
תשמיע אותו בלי הפסקה בבית..../images/Emo19.gif

אתה יודע,תקליט חוזר כזה? זה משגע בנאדם...
אולי היא תאהב אותו בסוף
XDDDDDDDD

מ א י י ק

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif

היא כמו המשפחה שלי, אני רק שם שיר רועש, "תכבה את זה!!!!!" "תנמיך!!!!!!!!!!!!!" "מה זה המוזיקה הזאת??!?!?!"

everynormal

New member
לי יש אותו כצלצול בפלאפון

ת'אמת שאני מבינה למה אשתך מתנגדת זה דיי מפחיד אנשים (בגלל הצרחה בהתחלה זה מבהיל....חחחח) אבל מה פתאום להתגרש!! אולי פשוט תשים שיר אחר

Aline In Chains

New member
יאללה אני../images/Emo115.gif

1. שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אלייה: הפזמון:] 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין
3. אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? מאד
4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום! 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? יש לו, וכן.. :] 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
XD 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? אותו שם..:] 8. ציון לשיר מ1 עד 10: 10!!!!, בין האהובים עליי!:)

דם בונז

1. שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אלייה: הממ.. אין מילים בדיסק
2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין מילים בדיסק
3. אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? כן 4. משהו שהייתם משנים בשיר: את הסוף, כי נגמר לי באמצע 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? לא ראיתי אותו 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? לא יודעת, איזה שאלות
8. ציון לשיר מ1 עד 10: 9.4

everynormal

New member
יאללה ד'ם בונז!!!!

1. שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אלייה: הפזמון 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:אין כזאת 3. אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? בטח במיוחד את הצרחה זה אחד החזקים 4. משהו שהייתם משנים בשיר: מוסיפה עוד צרחה 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? כן זה דווקא קליפ טוב 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו?לא חושבת שהייתי נותנת שם אחר 8. ציון לשיר מ1 עד 10: 10

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifעונה^^

1. שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אלייה: I feel so alone, gon' end up a big ole pile a them bones 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: לא מפריעה
3. אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? בטח 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? לא ראיתי 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? Im a bone XD 8. ציון לשיר מ1 עד 10: 8

shani judd

New member
עונה :]

1. שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אלייה: I feel so alone, gon' end up a big ole pile a them bones שורת במחץ :) 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: לא מפריע.. 3. אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? סוודאי
4. משהו שהייתם משנים בשיר: שומדבר.. 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? חח קצץ מפחידXD 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? אותו השם.. 8. ציון לשיר מ1 עד 10: 9.5 D:

Are You In

New member
...

1. שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אלייה:הפזמון 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:שום כלום 3. אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר?ברור 4. משהו שהייתם משנים בשיר:כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]?לא ראיתי אותו 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו?This Bones
8. ציון לשיר מ1 עד 10:10

Fragile Dream

New member
../images/Emo54.gifלהלהלה:]

1. שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אלייה:
Dust rise right on over my time Empty fossil of the new scene 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:
אין כזאת.P: 3. אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר?
אהא!^^ 4. משהו שהייתם משנים בשיר:
לאדעת. 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]?
כןD: 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו?
So alone?
8. ציון לשיר מ1 עד 10:
9.

Shemesh161

New member
מקווה שילך טוב עם הפינה :]

והשאלות: 1. שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אלייה: אממ. "I feel so alone, gon' end up a Big ole pile a them bones" 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין. 3. אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? אהאא. שיר אדיר. 4. משהו שהייתם משנים בשיר: אולי מאריכה אותו קצת. 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? חח כן, וואי, אני זוכרת כשאוריאן "רק גילתה אותו" ממש התלהבנו. ועכשיו כשיש לה את זה כצלול בפלא אנחנו תמיד צוחקות מזהXD. 6. איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? ח לא צריך לשנות כל דבר:\. 8. ציון לשיר מ1 עד 10: 8.

Girl In The Box

New member
I feel so alone gon' end up

a Big ole pile a them bones!!!! 1. שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אלייה:הפיזמון 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:אין כזאת 3. אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר?בטח! 4. משהו שהייתם משנים בשיר:כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]?כן:] 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו?אותו שם 8. ציון לשיר מ1 עד 10: 10!!

למעלה