שיר על פי הפורום..

shani judd

New member
../images/Emo79.gifשיר על פי הפורום..../images/Emo79.gif

שבוע שעבר היה את השיר Them bones שזכה לממוצע של 9.32 נקודות..יפה :) והשיר השבוע הוא Dam That River השאלות: 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: 3. אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? 4. משהו שהייתם משנים בשיר: 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? 8. ציון לשיר מ1 עד 10: וליריקה לשיר למי שצריך: http://www.lyriczz.com/lyriczz.php?songid=2077 אז קדימה - תענו! :)

everynormal

New member
עונה

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: הפזמון 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין אחת כזו 3. אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? כן (כמו בכל שיר) 4. משהו שהייתם משנים בשיר:לא עולה לי לראש משהו שהייתי רוצה לשנות, זה שיר מעולה 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? אין לו קליפ 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? זה השם הכי מתאים 8. ציון לשיר מ1 עד 10: 10 שיר אדיר

shani judd

New member
עונה גם

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: Oh, You Couldn't Dam That River And Maybe I Don't Give A Damn Anyway So You Couldn't Dam That River And It Washed Me So Far Away 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: לא מפריעה 3. אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר?כעע 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? לא 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: - 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו?ככה 8. ציון לשיר מ1 עד 10: 9

Aline In Chains

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo203.gifלמען האמת,

אני לא הכי אוהבת את השיר הזה:( . 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: הבית השני אני חושבת.. 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: המ.. :] 3. אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? כן.. 4. משהו שהייתם משנים בשיר: אולי תלחן.. 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? אין לו קליפ.. 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: - 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? אותו שם.. 8. ציון לשיר מ1 עד 10: 8

אני אומנם חיה במאדים..

אבל זה לא אומר שאני לא מעודכנת בדברים שקורים פה בכדור הארץ. זה שיר לא רע אבל אחד מהפחות טובים באלבום.

everynormal

New member
מסכימה איתך שנה

יש לו קצב טוב מאוד, אני ממש אוהבת אותו

nothingman1

New member
7 10 7 10 00

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: Oh, You Couldn't Dam That River And Maybe I Don't Give A Damn Anyway 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: לא אכפת לי מהמילים בשיר הזה, לא משהו מיוחד... 3. אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? כן, בכל השירים... לדעתי צריך לשנות את השאלה הזו ל: "אוהבים את הביצוע...", כי הקול הוא אותו קול בכל השירים (איזה משפט יצא לי) 4. משהו שהייתם משנים בשיר: אולי שירה קצת יותר מלוכלכת בבתים 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? אין 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? הייתי משאיר את זה 8. ציון לשיר מ1 עד 10: 7.8

nothingman1

New member
זה ההתחלה של טאבים לפתיחה הכי טובה

של שיר שנכתבה אי פעם opeth- the grand conjuration חפשי ביו טיוב...

Girl In The Box

New member
עונה...

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: oh, you couldn't dam that river and maybe i don't give a damn anyway so you couldn't dam that river and it washed me so far away 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:אין כזאת 3. אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר?בטח 4. משהו שהייתם משנים בשיר:כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]?נראה לי שאין לו קליפ 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו?אותו שם 8. ציון לשיר מ1 עד 10: 9.5 שיר טובבבב

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo26.gif

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: I Burned The Place Around You I Hit You With A Rake You Piss Upon My Candle So Proving You're A Fake 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין 3. אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? כן 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום.. 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? לא 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? I Don't Give A Damn 8. ציון לשיר מ1 עד 10: 9

Shemesh161

New member
מי

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: לא התעמקתי לא מתחברת לשיר הזה. 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: כנל. 3. אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? אממ כן רגיל. 4. משהו שהייתם משנים בשיר: לא יודעת. 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? 8. ציון לשיר מ1 עד 10: אמ 7

למעלה