שיר על פי הפורום..

shani judd

New member
../images/Emo79.gifשיר על פי הפורום..../images/Emo79.gif

אז שבוע שעבר היה בפינה את השיר - Dam That River שזכה לממוצע של 8.6 נקודות! :) והשבוע - Rain When I Die ליריקה: http://www.lyricsfreak.com/a/alice+in+chains/rain+when+i+die_20005870.html והשאלות: 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? 4. משהו שהייתם משנים בשיר: 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? 8. ציון לשיר מ1 עד 10: תענו..

בלה בלה בלה ../images/Emo79.gif

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: Im a riddle so strong, you cant break me זה די שונה מרב השיר שאני לא כל כך אוהבת את המילים שלו (יהיה גשום שאני מת... אני מת.. מת... מת.. וכל המוות). זה מראה להיפך.
. 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: לא כל כך אוהבת גם ככה את הליריקה (את מה שהבנתי לפחות
) 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? כן 4. משהו שהייתם משנים בשיר: מילים >< 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? לא יודעת אם יש, בכל מקרה לא ראיתי 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? לא יודעת 8. ציון לשיר מ1 עד 10: 8.5, אני מאוד אוהבת את המנגינה

nothingman1

New member
../images/Emo112.gif

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה:Aint no life on the run, slowly climbing 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: נהה... 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? כן 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? אין 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? רק When I die, בלי Rain 8. ציון לשיר מ1 עד 10: 8

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifלהלהלה../images/Emo79.gif

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: Slowly forgive my lie, lying to save me 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: שום שורה 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? אכן 4. משהו שהייתם משנים בשיר: לא יודעת 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? לא 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? Rain?
8. ציון לשיר מ1 עד 10: 8

everynormal

New member
איזה שיר מדהים

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: כל הבתים בשיר, אין משהו ספציפי פשוט כל הבתים שיר מדהים 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? כן, אחד מהשיאים הווקאליים של ליין, וסולו של ג'רי שמלווה אותו פשוט יוצרים שילוב אדיר 4. משהו שהייתם משנים בשיר:שומדבר 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]?אין 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:|ברק||טיפה| 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו?לא הייתי משנה את השם 8. ציון לשיר מ1 עד 10:10

Rain When I Die

New member
|כבוד|תודה תודה..../images/Emo9.gif

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: I think its gonna rain ,When I die .. הניק שלי לא מסגיר אותי?
2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? כן 4. משהו שהייתם משנים בשיר: שומדבר
5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? אין 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: |מטריה| 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? אותו שם
8. ציון לשיר מ1 עד 10 : 10

Aline In Chains

New member
../images/Emo203.gifשיר בנז..

. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: הבתים בעיקר.. 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין P: 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? כן:]] 4. משהו שהייתם משנים בשיר: למה לשנות? 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]?אין לו קליפ.. 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: |מטריה| נו מאיפה לי
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? אותו שם.. 8. ציון לשיר מ1 עד 10: 8

למעלה