שיר על פי הפורום..

shani judd

New member
../images/Emo79.gifשיר על פי הפורום..../images/Emo79.gif

שבוע שעבר היה לנו את השיר Rain When I Die שזכה לממוצע של 8.75 נקודות, יפה! השבוע בפינה השיר - Down in a Hole ליריקס - http://www.lyricsfreak.com/a/alice+in+chains/down+in+a+hole_20005983.html והשאלות: 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? 4. משהו שהייתם משנים בשיר: 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? 8. ציון לשיר מ1 עד 10: תענו..

s t a

New member
אוף אנילא מצליחה להירדםם

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה:Id like to fly, But my wings have been so denied 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:שום שורה 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? אהא.מאוד 4. משהו שהייתם משנים בשיר: שום דבר 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? אני לא כ"כ זוכרת איך הקליפ..אם בכלל ראיתי אותו 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? אותו דבר 8. ציון לשיר מ1 עד 10: 10

Dark Avanger

New member
שלי

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה:See my heart I decorate it like a grave 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין. השיר כ"כ גאוני 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? מאוד
4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום. 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? אוהב את הגרסת אנפלאגד שלו 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
[הייתי רוצה לעוף אבל הכנפיים שלי כ"כ נדחו 0_ם] 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? Layne hatih cuson esh ani rotze yeled mimeno 8. ציון לשיר מ1 עד 10: 10

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifשלי

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: I'd like to fly but my wings have been so denied 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: שום שורה 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? מאוד
4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום
5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? לא ראיתי אם יש 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? Denied Wings 8. ציון לשיר מ1 עד 10: 10

everynormal

New member
אחד השירים הכי יפים ששמעתי

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: You dont understand who they Thought I was supposed to be Look at me now a man Who wont let himself be 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין אחת כזו 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? מאוד. 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? יש לו קליפ, דווקא קליפ יפה! 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: וואי אין 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? לוזינג מיי סול 8. ציון לשיר מ1 עד 10:10

nothingman1

New member
013

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: Down in a hole and they've put all The stones in their place 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: I'd like to fly but my Wings have been so denied 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? (מעכשיו אני אענה על זה בציון)8.5 4. משהו שהייתם משנים בשיר: את השורה שאני לא אוהב 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? 7 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
הכי מתאים שמצאתי... 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? לא הייתי משנה 8. ציון לשיר מ1 עד 10: 8.8

nothingman1

New member
../images/Emo45.gifפרסומת סמויה

הם משלמים לי כדי שאני אכניס את החברה לתת-מודע של האנשים

mary06

New member
יהיי

הצטרפתי בזמן כדי לענות על אחד השירים האהובים עליי.. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: I have been guilty" Of kicking myself in the teeth I will speak no more "Of my feelings beneath 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: - 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? *מאוהבת* יותר נכון להגיד. 4. משהו שהייתם משנים בשיר:חח שיהיה קצת פחות מדכא? אבל זה כבר יהרוס הכל.. 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]?ממ בערך, הוא מתאים לאווירה של השיר לדעתי, אבל הוא גם קצת סתמי.. 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: - 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? אבל זה שם מושלם. 8. ציון לשיר מ1 עד 10: 10

Aline In Chains

New member
אני:]

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: הבית השני.. 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין:] 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? מאד. 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום... 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? כן...:] 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: . 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? - 8. ציון לשיר מ1 עד 10: 10 ומצטערת שעוד לא עשיתי תפינה שהייתה צריכה להיות ביום ראשון,קרה מש'ו..לא חשוב מה. אני אעשה אותה מחר, או מחרתיים.

Girl In The Box

New member
עונה../images/Emo13.gif

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: Down in a hole and I dont know if I can be saved See my heart I decorate it like a grave You dont understand who they Thought I was supposed to be Look at me now a man Who wont let himself be 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:אין כזאת 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר?בטח!! אחד השירים הכי יפים של אליס ובכלל 4. משהו שהייתם משנים בשיר:שומדבר! 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]?ממ..כן 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? 8. ציון לשיר מ1 עד 10:10!

danduuu

New member
לא הגבתי פה כבר כמה זמן../images/Emo12.gif

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: זה קשה
כל השיר מעולה, אבל נלך על הפזמון Down in a hole, feelin so small Down in a hole, losin my soul Id like to fly, But my wings have been so denied 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר?אהא
4. משהו שהייתם משנים בשיר:כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]?יש לו קליפ?
אני כבר לא זוכרת =/ 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:המ לא'דעת 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? לא הייתי משנה לו את השם
8. ציון לשיר מ1 עד 10:9

למעלה