שיר על פי הפורום..

shani judd

New member
../images/Emo79.gif שיר על פי הפורום..../images/Emo79.gif

שבוע שעבר בפינה היה את Down in a hole שזכה לניקוד מרשים של 9.6 נקודות..יפה
השבוע הפינה..השיר Sickman ליריקה - http://www.seeklyrics.com/lyrics/Alice-In-Chains/Sickman.html השאלות: 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? 4. משהו שהייתם משנים בשיר: 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? 8. ציון לשיר מ1 עד 10: תענו:)

everynormal

New member
איזה שירררר

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה:I Can Feel The Wheel But I Can't Steer When My Thoughts Become My Biggest Fear Ah, What's The Difference, I'll Die In This Sick World Of Mine 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? מאוד במיוחד את היהה בהתחלה 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? אין 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? לא הייתי משנה את השם 8. ציון לשיר מ1 עד 10: 9.5

shani judd

New member
עונה :]

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: I Can Feel The Wheel But I Can't Steer When My Thoughts Become My Biggest Fear Ah, What's The Difference, I'll Die In This Sick World Of Mine 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: ממ..לא 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? כעע 4. משהו שהייתם משנים בשיר: לא 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]?- 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? - 8. ציון לשיר מ1 עד 10: 8.5

nothingman1

New member
איש חולה! איש חולה, איש חולה, איש חולה...

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה:Can You See The End? Choke On Me My Friend Must To Drown These Thoughts Purity Over Rot 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? 8- הקטע של הצעקות מגניב 4. משהו שהייתם משנים בשיר: לא עולה לי משהו 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? אין 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? השם הקיים מתאים 8. ציון לשיר מ1 עד 10: 7.8

mary06

New member
שיר ביזארי

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: Can You See The End? Choke On Me My Friend Must To Drown These Thoughts Purity Over Rot <החלק הכי יפה בשיר> 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:Sickman, Sickman, Sickman זה מציק!! 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? כן. 4. משהו שהייתם משנים בשיר: לא יודעת..הוא מוזר אבל מיוחד ככה. 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]?- 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? נה השם מתאים. 8. ציון לשיר מ1 עד 10: 5..לא אוהבת אותו יותר מדיי.

MiMiMor

New member
מצטרפת לשאלה...

אחד הטובים השיר הזה, לא לא, באמת.

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo26.gif

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: When My Thoughts Become My Biggest Fear 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? אהא 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? לא 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? Sickness 8. ציון לשיר מ1 עד 10: 9

MiMiMor

New member
SICKMAN.

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: אני חושבת שזה (כמעט) פה אחד, Ah, What's The Difference, I'll Die In This Sick World Of Mine. 2. שורה מהשיר שמפריעה: sorry.. 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? מאוד מאוד מאוד. 4. משהו שהייתם משנים בשיר: הייתי עושה לו גרסה אקוסטית P: 5. אוהבים את הקליפ של השיר? מאוד.. רק חבל שלא משדרים אותו הרבה. ~כאילו שמשדרים הרבה כל קליפ שלהם.~ 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: אמממ.. 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? לא הייתי משנה בו דבר וחצי דבר, אני מניחה שגם את השם. 8. ציון לשיר מ1 עד 10: 10 ! :)

MiMiMor

New member
אני לא מאמינה,

התבלבלתי בין הקליפ הזה לקליפ של דאון אין אה הול..

MiMiMor

New member
רק דיברתי,

ואתמול היה את הקליפ של דאון אין אה הול ב- VH1 ROCKS ...!

MiMiMor

New member
לא שמים הרבה..

אבל מן אין דה בוקס שמים מידי פעם, וב MTV2 שמים גם ווד!

everynormal

New member
וואלה????

אני רואה בכל הזדמנות VH1 ROCKS ואף פעם לא נתקלתי בדאון אין אה הול!!! ראיתי רק את אנגרי צ'ייר, וולד ומן אין דה בוקס ובאמטיוי2 את ד'ם בונז אני בקושי תופסת את אליס בטלוויזיה

MiMiMor

New member
גם אני אף פעם לא ראיתי את הקליפ הזה משודר,

פעם ראשונה.. ^^

למעלה