שיר על פי הפורום..

shani judd

New member
../images/Emo79.gifשיר על פי הפורום..../images/Emo79.gif

אז בשבוע שעבר בפינה היה את Sickman שזכה לממצוע של 8.4 נקודות..נחמד נחמד :] והשבוע הפינה..השיר והתרנגול - Rooster ליריקה - http://www.lyricsfreak.com/a/alice+in+chains/rooster_20005966.html שאלות: 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? 4. משהו שהייתם משנים בשיר: 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? 8. למי הייתם מקדישים את השיר? 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? 10. ציון לשיר מ1 עד 10: תענו

everynormal

New member
אחד השירים!!!

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: "הו גאד פליז וונט יו הלפ מי מייק איט ת'רו" 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר?זה שיר מדהים, ממש ניתן לחוש בכשרון השירה של ליין ובעוצמה שיש לו בקול בשיר הזה, הוא מצליח להגיע לטונים גבוהים מאוד 4. משהו שהייתם משנים בשיר:כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? ת'אמת שאני לא כל כך אוהבת את הקליפ, מדכא כזה 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
(אין תרנגול) 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו?לא הייתי משנה שם לשיר 8. למי הייתם מקדישים את השיר?וואי אין לי מושג חחחחחח 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה?ת'אמת שממש קשה לי לחשוב על מישהו שיכול לשיר את השיר הזה בצורה טובה כמו ליין 10. ציון לשיר מ1 עד 10:10

s t a

New member
../images/Emo55.gif

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה:Here they come to snuff the roosterrr 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין שורה שמפריעה 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? חיובי 4. משהו שהייתם משנים בשיר: שום דבר 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? לא 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: |תרנגול|
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? לא הייתי משנה 8. למי הייתם מקדישים את השיר? לא ידוע 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה?לא כ"כ..כמו כל שאר השירים שלהם 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 10 כמובן

nothingman1

New member
איזה שיר, איזה שיר...

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: אני חייב לציין כאן שיש לשיר הזה ליריקה בין האהובות עליי... Walkin tall machine gun man They spit on me in my home land 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: מה פתאום! 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? 9.6 4. משהו שהייתם משנים בשיר: הייתי משנה את המשפט Gloria sent me pictures of my boy ל- Gloria, send me pictures of my boy ככה זה נשמע כמו פנייה מרגשת ולא כמו סתם סיפור... 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? 9.3 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
"אין תרנגול, אין תרנגול"... זה שיר על חייל! חח 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? לא הייתי משנה 8. למי הייתם מקדישים את השיר? לאיזה חייל בודד 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? לא הייתי רוצה... זה שיר שתפור על אליס במיוחד 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 9.6

everynormal

New member
וואלה אתה צודק

השיר הוא בעצם על חייל וכולם התייחסו לתרנגול חחחחחח

Girl In The Box

New member
yeah hear come the rooster...

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה:כל הבית הראשון 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:לא!! 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר?כמובן 4. משהו שהייתם משנים בשיר:כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]?כן 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:אין תרנגול חח 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו?משאירה ככה 8. למי הייתם מקדישים את השיר?לא יודעת 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה?לא ממש 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 10!!!

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: כל השיר. 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין. 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? כן. 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום. 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? לא זוכרת, אבל אפילו קליפ עלוב לא יכול להעיב על השיר הנפלא הזה. 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
זה מראה מה אני חושבת עליו, למרות שלרב אני נמנעת מאייקונים מאוהבים כי הם טפשיים. 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? לא הייתי משנה. 8. למי הייתם מקדישים את השיר? לעצמי
9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? לא, כל ביצוע אחר יחריב את השיר הזה. אי אפשר לעשות טוב מזה. 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 1000000000 השיר האהוב עלי וגם הראשון ששמעתי. יהההה היר כאם דה רוסטררר יו נואו ווי איינט גונא דיי נו נו

Dark Avanger

New member
Yeahhhhhhhh you know he aint gonna die

. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: The bullt scream to me from somewhere 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:פאקינ' אין. 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? אחד הביצועים הטובים שלהם לדעתי. 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום. 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? וואי, מאוד, אבא של ג'רי היה כוסון אש! P: 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? Army green 8. למי הייתם מקדישים את השיר? לכל החיילים שלנו בצה"ל, שלא יתייאשו ושיחזיקו מעמד עד שהכל יעבור. 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר? לא, שום להקה לא תשתווה לביצוע המקורי. 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 10

mary06

New member
עונה

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: My buddys breathin his dyin breath Oh God please wont you help me make it through 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? מאוד..זה שיר שתפור על אליס. 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]?קליפ מצויין! עם התמונות מלחמה, האבא, הילד המדמם, יש פיצוץ שמתואם עם התופים בפזמון הראשון..הכל משתלב וברקע אליס, מצויין. רק לא אהבתי את השיער של ליין../: 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו?אולי משהו עם צבא..כי השם הנוכחי מבלבל.. 8. למי הייתם מקדישים את השיר?- 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? ולחלל ככה שיר טוב? רק אליס. 10. ציון לשיר מ1 עד 10:10

PsycHo GirL oO

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifרוסטר!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: כל הבית הראשון! ובכלל... כל השיר!
2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: שום שורה לא מפריעה! 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? כ"כ! 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום! 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? כן.. 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
חעח 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? רוסטר זה אחלה חח 8. למי הייתם מקדישים את השיר? 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? האמת לא.. נראה לי זה יהרוס.. מי כבר יכול לבצע את רוסטר יותר טוב מאליס אין צ'יינס?! 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 84. :)

Aline In Chains

New member
.........

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: הבית הראשון.. 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין.. 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? כן. 4. משהו שהייתם משנים בשיר: אולי תלחן.. 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? קליפ נחמד.. 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: - 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? - 8. למי הייתם מקדישים את השיר? לא יודעת.. 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? לא. 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 6,7

Dasha412

New member
אוקיי ../images/Emo11.gif

בד"כ אני לא אוהבת שירים חרושים ומוכרים, כי זה הורס את ייחוד השיר. אבל פה החרישה מוצדקת.. ללא ספק. 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: They spit on me in my home land 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? כמו תמיד. 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום. 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? 8.5. הוא מפחיד אותי מעט
6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
הוא מדכא, מה אני אעשה? 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? לאדעת. אני לא ממש יצירתית. 8. למי הייתם מקדישים את השיר? אני לא חושבת שהייתי מקדישה למישהו שיר מדכא שכזה. 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? חלילה!! 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 9.5

Dasha412

New member
אולי לא בקרב אנשים שהם לא פריקיםקשוחיםואפלים.

לא, סתם.. הרבה אנשים שחושבים שהם לא מכירים את אליס אין צ'יינס מגלים לפתע שהם כן מכירים אותם בזכות רוסטר..

shani judd

New member
באמת?

לא יצא לי להיתקל בתופעה הזאת טוב, מה לי ולפריקים קשוחים ואפלים

למעלה