שיר על פי הפורום..

shani judd

New member
../images/Emo79.gif שיר על פי הפורום.. ../images/Emo79.gif

בשבוע שעבר בפינה היה את השיר ג'אנקהד שהדיע לממצוע של: 9.16 נקודות..יפה יפה :) והשבוע השיר, שהוא גם בעצם שמו של האלבום - Dirt ליריקס - http://www.seeklyrics.com/lyrics/Alice-In-Chains/Dirt.html השאלות: 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? 4. משהו שהייתם משנים בשיר: 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? 8. למי הייתם מקדישים את השיר? 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? 10. ציון לשיר מ1 עד 10: תענו..

everynormal

New member
עונה

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: הפזמון והשורה הראשונה מהבית הראשון 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? כן 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? אין לו קליפ 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? לא עולה לי שם אחר 8. למי הייתם מקדישים את השיר? וואי אין לי מושג, זה לא שיר שאני חושבת שאני אקדיש אי פעם למישהו ביומולדת שלו (סתם דוגמה חחחחחח) 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? ממש לא וזה תקף לגבי כל שיר של אליס, ראיתי מה קורה כזמרים אחרים מבצעים 10. ציון לשיר מ1 עד 10:8

shani judd

New member
עונה..

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: הבית הראשון 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: לא 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? אהא 4. משהו שהייתם משנים בשיר: אמ..לא נראה לי 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]?- 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: - 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? 8. למי הייתם מקדישים את השיר? ל..מכור לסמים?חח לא יודעת 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? אנערף..להקת מטאל 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 7.8

nothingman1

New member
../images/Emo175.gif

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: אני אוהב הכל במידה שווה 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? 9.4 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? אין 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? לא הייתי משנה 8. למי הייתם מקדישים את השיר? אותה תשובה כמו שבוע שעבר 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? בא לי סטון טמפל פיילוטס 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 8.7

everynormal

New member
סטון טמפל פיילוטס?

זה דווקא יישמע מעניין.... סקוט ווילנד חידש פעם עם ג'רי את גאט מי רונג

everynormal

New member
כן זה זה

רק שבקושי שומעים את סקוט שמה, ובלי ליין השיר כולו נשמע מה זה רגוע כזה, חסרות הצרחות של ליין

MiMiMor

New member
-_-'

שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: I've Tried To Hide Myself From What Is wrong For Me. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין בכלליות שורה כזאת בשיר הספציפי הזה, אבל אני מניחה שמה שמאחורי השיר, כל הרצון הזה למות, וכל מה שליין מפגין פה, זה עצוב במיוחד. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? מאוד. משהו שהייתם משנים בשיר: -_- אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? -_-" איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: אמממ..
פח? :) אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? הייתי קוראת לו אותו הדבר.. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? לא.. זה יכול הרבה להרוס. ציון לשיר מ1 עד 10: ברור ש10.

Shemesh161

New member
-

השאלות: 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: "One Who Doesn't Care Is One Who Shouldn't Be" 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: - 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? אממ כן. 4. משהו שהייתם משנים בשיר: שומדבר. 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
XD חח. 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? אממ השם דווקא מתאים. 8. למי הייתם מקדישים את השיר? חח לא בטוחה שהייתי מקדישה אותו. 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? ההתחלה שלו תמיד מזכירה לי שיר של סלייר,אבל אין אמן ספציפי שהייתי רוצה שיבצע את השיר. 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 7.8:p

Girl In The Box

New member
.......

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה:שתי השורות הראשונות מהבית הראשון והפזמון 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר?בטח 4. משהו שהייתם משנים בשיר:כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]?אין 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר? 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו?לא יודעת 8. למי הייתם מקדישים את השיר?אין לי מושג..לא נראה לי הייתי מקדשיה את השיר הזה למישהו חחח 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה?לא 10. ציון לשיר מ1 עד 10:9

mary06

New member
עונה :)

שפוכה מעייפות אחרי האירוויזיון אבל קמתי מוקדם לחפור :) 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: I Have Never Felt Such Frustration Or Lack Of Self Control I Want You To Kill Me And Dig Me Under, I Wanna Live No More כל הבית הזה, מדהים אותי עד כמה מדוייק זה מתאר את הרגשתי לאחרונה. You, You Are So Special You Have The Talent To Make Me Feel Like Dirt And You, You Use Your Talent To Dig Me Under And Cover Me With Dirt אני חושבת שזה הבית הכי משמעותי בשיר, כי אם השיר פונה למישהו ספיציפי אז בהאשמות פה השיר מגיע לשיא ..כל מה שהיה לפני זה הקדמה וכאילו הולכים "סחור סחור", ופה הדובר באמת אומר מה הוא מרגיש. 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? ליין שולט פה. אולי זה ההירואין, אני מעדיפה לחשוב שזה הכאב. 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]?אין 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:אין 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? שם טוב. 8. למי הייתם מקדישים את השיר? מממ אם הייתי שונאת מישהו או מישהו שהיה גורם לי להרגיש ככה. 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? לא לא ולא! רק אליס..אפילו אליס עם הסולן החדש, אבל לא להקה אחרת. 10. ציון לשיר מ1 עד 10:10

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifאני ממש אוהבת את השיר הזה

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: One Who Doesn't Care Is One Who Shouldn't Be זה הכינוי שלי במסןXD 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: שום שורה 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? יאפ 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? לא ראיתי 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? לא יודעת 8. למי הייתם מקדישים את השיר? "ידיד" 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? לא יודעת XD 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 10

למעלה