שיר על פי הפורום-Sludge factory

Sanguine Sky

New member
../images/Emo79.gifשיר על פי הפורום-Sludge factory

השיר Grind קיבל ממוצע של 8 נקודות בשבוע שעבר!
מילים:http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/Sludge-Factory-lyrics-Alice-In-Chains/E3C5DC40F5A0805B4825688F0011B45A -שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: -שורה מהשיר שמפריעה לכם: -אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? -משהו שהייתם משנים בשיר: -אייקון תפוזי שמתאים לשיר: -אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? -ציון מ1 עד 10:

shirbowie

New member
מפעל הטינופת ../images/Emo13.gif

-שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: Look in my eyes deep and watch the clouds change with time 20 hours won't print my picture milk carton size -שורה מהשיר שמפריעה לכם:אין -אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר?האמת שלא ממש
באנפלגד אני אוהבת לא בדיסק המקורי.. -משהו שהייתם משנים בשיר:אולי לעשות אותו טיפה יותר מהיר -אייקון תפוזי שמתאים לשיר: -אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו?Once again -ציון מ1 עד 10: 6 סורי לא מתה עליו :/

אני בדיוק בשבוע של האזנה אינטנסיבית.

-שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: Now the body of one soul I adore wants to die You have always told me you'd not live past 25 I say stay long enough to repay all who cause strife והחלק האחרון במה שליין אומר. -שורה מהשיר שמפריעה לכם: אין -אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? אממ. כה, האנפלאגד הרבה יותר שווה -משהו שהייתם משנים בשיר: יש את הקטע שחוזר על עצמו, לקראת הסוף.. אולי לעשות איתו משהו -אייקון תפוזי שמתאים לשיר: המ. -אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? שם מושלם:) -ציון מ1 עד 10: 10. רק בגלל הליריקס ובגלל שאני חולה על האנפלאגד

everynormal

New member
עונה

-שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: אין לי כוח חחח -שורה מהשיר שמפריעה לכם: אין -אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? בוודאי במיוחד באנפלגד -משהו שהייתם משנים בשיר: כלום -אייקון תפוזי שמתאים לשיר: אין -אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? לא יכולה, לשם הזה יש משמעות -ציון מ1 עד 10: 10

למעלה