שיר על פי הפורום - Son Of A Gun

../images/Emo79.gifשיר על פי הפורום - Son Of A Gun../images/Emo79.gif

Son Of A Gun (I Betcha Think This Song Is About You) שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? אוהבים את הקול של ג'נט בשיר? משהו שהייתם מוסיפים לשיר? סמייליק תפוזי שהכי מתאים לשיר? אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? למי הייתם מקדישים את השיר? ציון לשיר 1-10? מילות השיר.

CapitanSparrow

New member
אני D=

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? נגיד ש.. I’m doin’ better without you, and I’m happy without you. הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? קצבית. אוהבים את הקול של ג'נט בשיר? לא. משהו שהייתם מוסיפים לשיר? המ אין משו מיוחד
סמייליק תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? השם יפה דווקא:) למי הייתם מקדישים את השיר? למסריח אחדדד:) ציון לשיר 1-10? 6

../images/Emo202.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? I Betcha Think This Song Is About You הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? אולי... למרות שזה לא כזה מתאים אוהבים את הקול של ג'נט בשיר? כן מיוחד דווקא משהו שהייתם מוסיפים לשיר? לא כלום סמייליק תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? השם מגניב!! למי הייתם מקדישים את השיר? לכמה משחירים... ציון לשיר 1-10? 7

Discipline

New member
../images/Emo110.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? You think you irk me, and you’re so right. הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? קצבית. אוהבים את הקול של ג'נט בשיר? כן. משהו שהייתם מוסיפים לשיר?
סמייליק תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? Next Victim למי הייתם מקדישים את השיר?
ציון לשיר 1-10? 7.5

joe jackson

New member
אני../images/Emo23.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? ברור שזה: not me sucker i'll never be your lover i'm gonna make you suffer you stupid mutherfucker!!! הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא, השיר מעולה כמו שהוא אוהבים את הקול של ג'נט בשיר? כן, סקסי ביצ'י.... יותר מדברת משרה.. זה טוב:) משהו שהייתם מוסיפים לשיר? ממממ לא:) סמייליק תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? אין לי מושג למי הייתם מקדישים את השיר? חחח זה לא יפה, אבל למישהו שזה נגמר בנינו
ציון לשיר 1-10? 10!!!!!!! שיר מדהים!

joe jackson

New member
אני../images/Emo23.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? ברור שזה: not me sucker i'll never be your lover i'm gonna make you suffer you stupid mutherfucker!!! הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא, השיר מעולה כמו שהוא אוהבים את הקול של ג'נט בשיר? כן, סקסי ביצ'י.... יותר מדברת משרה.. זה טוב:) משהו שהייתם מוסיפים לשיר? ממממ לא:) סמייליק תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? אין לי מושג למי הייתם מקדישים את השיר? חחח זה לא יפה, אבל למישהו שזה נגמר בנינו
ציון לשיר 1-10? 10!!!!!!! שיר מדהים!

אני

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? I’m doin’ better without you, and I’m happy without you. I bet you think this song is about you הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? כע אוהבים את הקול של ג'נט בשיר? כע משהו שהייתם מוסיפים לשיר? הייתי הופך את הרמיקס עם פי דידי לגירסה של האלבום סמייליק תפוזי שהכי מתאים לשיר? האמ... אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? השם טוב למי הייתם מקדישים את השיר? חחח גל אתה יודע למי XD ציון לשיר 1-10? 10!!! רק ברמיקס אבל

harel600

New member
אני ../images/Emo13.gif

שורה מהשיר שהכי אהבתם : not me sucker i'll never be your lover הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? האמתי פעם שמעתי אותו בגרסא קצבית זה היה ממש ממש יפה באמת חבל שהיא לא הוציא club mix רשמי .. אוהבים את הקול של ג'נט בשיר? בעיקרון היא דיי ביצית בשיר ויש לה קול סקסי כזה, וזה בול מטעים ;] משהו שהייתם מוסיפים לשיר? הייתי מוסיף לו יותר קצב בפזמון סמייליק תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? אני אוהב את השם שלו ;] ציון לשיר 1-10? 8 חבל שהוא לא יותר קצבי ...

זו קארלי סימון

בשיר Son Of A Gun ג'נט מסמפלת קטעים מהשיר You're So Vain השייך לקארלי.

למעלה